VIDEO Rusofilul Batrîncea încă speră că PAS NU va forma singur majoritatea parlamentară: "Rezultatul BCS e decent"


VIDEO Rusofilul Batrîncea încă speră că PAS NU va forma singur majoritatea parlamentară: "Rezultatul BCS e decent"

Deputatul PSRM Vlad Batrîncea, în pofida rezultatelor parțiale centralizate de CEC, care au arătat și arată destul de clar că PAS va forma singur majoritatea parlamentară, a declarat pentru TV8, într-o notă certă, că nu va exista în noul Parlament vreun partid care să reușească o asemenea performanță. 

CITIȚI ȘI: Rezultate parțiale după procesarea a 80% din procesele verbale: PAS - 47.04%. Ce scor au BCS, respectiv Partidul Șor și cum ar arăta noul Parlament

Batrîncea: BCS are un rezultat decent. Am muncit, am avut o campanie electorală bună, activă și sperăm să avem un rezultat decent. Din primele informații rezultatul este decent. 

Reporter: Am putea să ne așteptăm la o majoritate din partea unui singur partid?

Batrîncea: Nu cred. Niciun candidat nu va obține majoritatea, ceea ce nu neapărat este un lucru rău. În pofida faptului că suntem diferiți (de PAS - n.red.), e nevoie de un dialog, de un echilibru.

Reporter: Deci vă așteptați la dialog. 

Batrîncea: Oricum va fi dialog. Noi trebuie să fim un exemplu al societății că prea multă ură era, prea multă dramatizare. 

Vedeți video: 



„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.