Umiliți la alegerile din R. Moldova, reprezentanții AUR continuă să se umple de ridicol. Un deputat de Brăila care a trăit din alocația copiilor anunță începerea campaniei pentru localele din 2023 și îi indică Maiei Sandu care sunt prioritățile Moldovei


Umiliți la alegerile din R. Moldova, reprezentanții AUR continuă să se umple de ridicol. Un deputat de Brăila care a trăit din alocația copiilor anunță începerea campaniei pentru localele din 2023 și îi indică Maiei Sandu care sunt prioritățile Moldovei

AUR a obținut un scor umilitor în alegerile parlamentare din R. Moldova – 0,49%, fiind votat de doar 7200 de alegători, în ciuda tămbălăului produs în campania electorală. Pentru a masca dezastrul și pentru a nu le lăsa susținătorilor din România vreme să digere prea mult rezultatul catastrofal din R. Moldova, reprezentanții AUR au lansat deja în spațiul public informații privitoare la localele din 2023, precizând că s-au „ambiționat și mai tare”. 

Mai mult, deputatul AUR de Brăila Ciprian Ciubuc, care în anul de dinainte de a deveni parlamentar a trăit, potrivit propriei declarații, din alocația copiilor și câștiguri la loto, a întocmit o listă de solicitări pentru formațiunea câștigătoare, PAS (formațiune fondată de Maia Sandu, președinta R. Moldova), unde la loc de frunte se află aducerea unui „procuror european la Chișinău”.  

Ciprian Ciubuc, pe pagina sa oficială de Facebook:  

„De azi 12 iulie AUR Moldova se lansează în campanie - 2023 alegerile locale, lupta pentru Unire continuă, nu abandonăm cauza națională, ne ambitionăm şi mai tare! 

Asta au ales moldovenii! Moldoveni felicitări, nu uitați buneii şi străbuneii voştri au fost români! Felicitări celor care se simt români! 

Le-ați dat peste nas pro-ruşilor, veneticilor şi şovinilor, respect.  Felicitări echipei PAS un rezultat admirabil, chiar incredibil, Bravo! Sper să nu dezamăgiți. 

1 dată în 30 ani un partid proeuropean, progresist acumulează 50+ şi va guverna singur R.M, premieră. 

Veți reuşi să aduceți vremuri bune... noi vom urmări cu atenție... următorii ani. Vă vom aplauda pentru lucrurile bune şi vă vom critica pentru cele mai puține. Vă doresc succes. 

Aşteptăm Dreptatea: 

1. Procuror European la Chişinău 

2. Plahotniuc, adus în țară şi judecat pentru Miliard, confiscarea averii ilicite. 

3. Filat, la puşcărie, confiscarea averii ilicite, recuperarea prejudiciului. 

4. Dodon, ridicarea imunității parlamentare - la puşcărie, capete de acuzare trafic de influență, încasare de bani - mită în kulioc. 

5. Şor, ridicarea imunității şi adus în țară şi judecat pentru Miliard, confiscarea averii ilicite. 

6. Usatâi - arestat şi la Puşcărie - constituire de grup infracțional organizat. 

7. Platon arestat şi judecat pentru escrocherie. 

8. Krasnoselski şi toată aşa zisa conducere banditească de la Tiraspol, blocați în enclavă, în nici un caz primită în zona VIP pe aeroportul Chişinău. Măsuri dure pentru separatişti sau radicale. Criminalii stau la puşcărie într-o democrație autentică.  

Bucuros că PSRM, PCRM, proruşii sunt în opoziție 4 ani!!! :))) Puşcărie plăcută Dodon! Voronin multă sănătate să aveți!!!  

PSRM+PCRM opoziție uşoară, nu uita să comanzi pancarde Batrîncea.  

Şor - profită de vacanța în Israel, puşcăria e casa ta în următorii ani”. 

Originar din R. Moldova și cu dublă cetățenie, deputatul AUR Ciprian Ciubuc a avut, în 2020, cele mai modeste venituri dintre toți parlamentarii români. În declarația de avere, el menționează alocația de stat a celor doi copii ai săi, 4.440 de lei, o chirie agricolă de 980 de lei și un câștig la loto de 1.500 de lei, venituri care indică faptul că acesta și familia sa ar fi trăit cu aproximativ 5 lei pe zi.  

Ciubuc (foto jos) este unul dintre cei care s-au implicat activ în circul AUR Moldova din campanie, ajungând să doarmă alături de colegii de partid în fața sediului SIS (Serviciul de Informații și Securitate al R. Moldova), la sfârșitul lunii iunie.  


 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.