VIDEO Dragnea, la ieșirea din închisoare: "PSD nu mai e partid". Fostul pușcăriaș, urmărit cu o pereche de cătușe de revoluționarul Marian Ceaușescu


VIDEO Dragnea, la ieșirea din închisoare: "PSD nu mai e partid". Fostul pușcăriaș, urmărit cu o pereche de cătușe de revoluționarul Marian Ceaușescu

La ieșirea din pușcărie, Liviu Dragnea a declarat că PSD nu mai reprezintă un partid, ci e o formațiune de operetă condusă de oameni lași, grupare care s-ar afla în buzunarul SRI. În ceea ce privește condamnarea la închisoare în dosarul privind angajările fictive de la DGASPC Teleorman, fostul pușcăriaș a demonstrat printr-o declarație că nu a înțeles nimic din pedeapsă, considerându-se în continuare "deținut politic" și lansând un atac la adresa DNA. Citiți în cele ce urmează și ce a declarat Liviu Dragnea în legătură cu revenirea în politică: 

Dragnea: Cred că judecătorii din Giurgiu au avut curaj și au rezistat la presiuni. La Tribunalul București este destul de clar ce s-a întâmplat. A fost o perioadă de 2 ani și 2 luni de chin și suferință. Asta a fost aici, abuzuri și umilință. Cea mai mare parte a populației a înțeles astăzi de ce a trebuit să ajung aici. Eu când am plecat România era o țară prosperă, cu venituri mari pe care le aveau românii, o țară în care exista speranță, exista viitor. Din păcate astăzi e o dictatură feroce, e afectată serios libertatea de exprimare. Eu mă consider deținut politic pentru că am intrat nevinovat, mi s-a cerut insistent în ultimele luni ca la instanță, când se va judeca eliberarea, să-mi recunosc vinovăția, ceea ce n-am acceptat. Se dorea să se valideze acest dosar politic. Din păcate nu există opoziție, PSD a devenit un partid de operetă, condus de oameni lași. 

Reporter: Veți reveni în politică? 

Dragnea: În primul rând vreau să mă caut de sănătate, să văd ce mai pot repara din ce s-a stricat aici. Sănătatea mea a fost afectată într-un mod foarte serios. Sper să găsesc soluții și să-mi revin. Voi munci la firma fiului meu. În ceea ce privește reintrarea în politică, vreau să vă spun că o să tot vorbesc de aici înainte. În politică voi intra dacă o să găsesc răspunsul la două întrebări, dacă mai am cu cine și dacă mai am pentru cine. 

Reporter: Cum este PSD în prezent? 

Dragnea: Praf. Un partid fără personalitate. 

Reporter Epoch Times: Ce ați înțeles din gravitatea faptelor dvs.? 

Dragnea: Faptele sunt inexistente, doamnă. 

Reporter: Vă îngrijorați că v-ați putea întoarce aici? 

Dragnea: Nu știu. Dosarul ăla e o rușine. 

Reporter: DNA a spus că nu v-ați însușit pedeapsa, că nu ați înțeles nimic din ea.

Dragnea: Dar DNA ce a înțeles? DNA să-i ancheteze pe cei care jefuiesc țara. Discutăm de un jaf generalizat. 

Reporter: Veți reveni în politică?

Dragnea: V-am mai spus, dacă am cu cine și am pentru cine mă gândesc. 

Reporter: Luați în calcul să vă înființați un partid?

Dragnea: Nu știu. 

Reporter: Ați putea reveni la PSD?

Dragnea: PSD? PSD nu mai e partid. PSD nu e condus. PSD e în buzunarul SRI. Nu ați văzut că lor li se dă voie să vorbească doar la meteo? 

Vedeți video: 



Așa cum ați văzut în video-ul de mai sus, la Penitenciarul Rahova s-au adunat mai mulți susținători de-ai fostului pușcăriaș, dar și un aprig contestatar, ne referim la revoluționarul Marian Ceaușescu, care l-a urmărit pe fostul șef al PSD cu o pereche de cătușe, transmițându-i că cel mai probabil va ajunge din nou în închisoare, dat fiind faptul că DNA mai are pe rol 2 dosare, Tel Drum și vizita acestuia în SUA la ceremonia de învestire a lui Donald Trump la Casa Albă. 

Vedeți video 1: 



Vedeți video 2: 


„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.