VIDEO Oana Lovin, bruscată de o femeie în vârstă în fața Primăriei S1. Reacția protestatarei PSD: "Ăștia au voie să transforme bărbați în femei și femei în bărbați și mata te iei de decolteul meu"


VIDEO Oana Lovin, bruscată de o femeie în vârstă în fața Primăriei S1. Reacția protestatarei PSD: "Ăștia au voie să transforme bărbați în femei și femei în bărbați și mata te iei de decolteul meu"

În plin scandal privind criza gunoaielor din Sectorul 1, protestatara PSD Oana Lovin s-a dus vineri, 23 iulie, în fața Primăriei S1 pentru a bruia declarațiile primarului Clotilde Armand. La un moment dat, spiritele s-au încins, o femeie în vârstă care o susținea pe Clotilde Armand arătându-se profund iritată de atitudinea Oanei Lovin, dar și de modul în care cea ultim menționată era îmbrăcată. În timp ce acorda un interviu pentru postul TV al infractorului fugar Sebastian Ghiță, Oana Lovin a fost chiar bruscată și împinsă de respectiva femeie în vârstă. 

CITIȚI ȘI: PNL și PSD au BOICOTAT ședința convocată de Clotilde Armand în vederea rezilierii contractului cu Romprest. Conflictul dintre primarul S1 și peneliști se accentuează: "Presupușii mei parteneri de coaliție din primărie au un singur nume: USL / Suntem prezenți în Primărie, dar NU ne prezentăm la această mascaradă"

Redăm o parte din dialogul tensionat purtat de Oana Lovin și pensionară: 

Femeia în vârstă: Ești venită de pe trotuar. Uită-te cum ești îmbrăcată. 

Oana Lovin: Femeie, lasă-mă în pace! Nu mai pune mâna pe mine! Nu-i problema ta. Suntem în 2021. Ăștia au voie să transforme bărbați în femei și femei în bărbați și mata te iei de decolteul meu. Lasă-mă bre în pace! (...)

Femeia în vârstă: Crezi că vreun bărbat de pe aici te admiră? Poate te admiră vreo 2-3 minute, dar nu să fii mama copiilor lui. 

Vedeți video 1: 



Vedeți video 2:


„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.