Motivele fără perdea: de ce a bătut-o Vanghelie pe concubina Oana Mizil până când a spitalizat-o. Banii, gelozia și spaima de pușcărie


Motivele fără perdea: de ce a bătut-o Vanghelie pe concubina Oana Mizil până când a spitalizat-o. Banii, gelozia și spaima de pușcărie

Banii și gelozia – acestea sunt motivele pentru care penalul Marian Vanghelie a bătut-o până când a spitalizat-o pe concubina sa, Oana Mizil.

Potrivit unor surse din anturajul lui Vanghelie, fostul primar pesedist al Sectorului 5 și-a pus banii și o serie de proprietăți pe numele concubinei Oana Mizil și, în ultima perioadă, de când a fost ridicat sechestrul pe avere, aceasta refuză să facă mișcările bancare pe care i le cere iubitul ei. 

Nu de ieri, de azi, Marian Vanghelie e nemulțumit și de maniera sălbatică în care Oana Mizil, cunoscută ca o mână spartă, cheltuiește sume însemnate din banii cuplului (adică ai lui Vanghelie) pe haine pe care nici măcar nu are unde să le poarte și pe tot soiul de extravaganțe și capricii.  

Tensiunile dintre Vanghelie și concubina Oana au degenerat rapid după ce fostul primar ”Care este” a fost condamnat, în mai, la 11 ani și 8 luni de închisoare pentru fapte de corupție (însă decizia nu este definitivă). Tribunalul București a decis și că Vanghelie trebuie să restituie Primăriei Sectorul 5 peste 15 milioane de euro, reprezentând daune materiale cauzate cetățenilor din cel mai sărac sector al Capitalei. Pe scurt, având în vedere datele contextului, Vanghelie o acuză pe Oana Mizil că vrea să rămână cu banii lui în timp ce el riscă, într-un viitor deloc îndepărtat, să ajungă în pușcărie, luând în considerare gravitatea sentinței exprimate în luna mai. 

Pe de altă parte, spun sursele noastre, Marian Vanghelie e un concubin foarte gelos, iar Oana Mizil îi dă numeroase motive ca să explodeze. Crizele de gelozie ale lui ”Care este” reprezintă o constantă a relației celor doi, iar ultimul tămbălău, soldat cu spitalizarea Oanei Mizil, a fost amorsat, pe lângă aspectele de natură financiară, și de reproșurile gelosului exaltat Vanghelie. Trebuie spus că, fără spitalizare, astfel de certuri sunt uzuale în cuplul Marian-Oana, aceasta din urmă refugiindu-se deseori, în trecut, în viloiul fratelui ei, Serghei Mizil, care este vecinul cuplului, la Snagov. Însă spitalizarea Oanei Mizil duce la un nou nivel această legătură dubioasă și direct interesată din numeroase considerente. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.