Octav Bjoza, internat la Spitalul Universitar. Oana Stănciulescu: "Are nevoie de toate rugăciunile noastre"


Octav Bjoza, internat la Spitalul Universitar. Oana Stănciulescu: "Are nevoie de toate rugăciunile noastre"

Președintele Asociației foștilor deținuți politici din România, Octav Bjoza, se află în aceste momente la Spitalul Universitar în urma unui atac vascular cerebral. Jurnalista Oana Stănciulescu a scris pe Facebook că Octav Bjoza are nevoie de toate rugăciunile noastre. 

"Domnul Bjoza, președintele AFDPR, are în acest moment nevoie de toate rugăciunile noastre. A avut o viață grea, plina de încercări, dar cu toate astea nu s-a plâns niciodată, ci a luptat. Asta știe dânsul să facă cel mai bine, să se lupte, pentru dreptate și adevăr. Pentru aceste principii a fost aruncat în temnițele comuniste, însă a reușit să supraviețuiască. Așa cum va supraviețui și acum! cred că i-ar plăcea să știe că prietenii lui sunt alături de el!", a scris Octav Bjoza pe Facebook. 

Amintim că premierul așa-zis liberal Florin Cîțu l-a demis pe domnul Octav Bjoza, președintele AFDPR, din funcția de subsecretar de stat al Subsecretariatului de Stat pentru recunoașterea meritelor luptătorilor împotriva regimului comunist instaurat în România în perioada 1945-1989.

CITIȚI ȘI: EXCLUSIV: O RUȘINE uriașă pentru PNL și pentru statul român, criminal din ꞌ44: Iohannis i-a poruncit lui Cîțu să-l epureze pe domnul Octav Bjoza, președintele AFDPR, din funcția de subsecretar de stat. MOTIVELE fără perdea

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.