EXCLUSIV SURSE Vești bune de la Spitalul Universitar. Starea de sănătate a domnului Octav Bjoza, președinte al AFDPR, se îmbunătățește: "Îl ajută nespus nativa vigoare biologică și forța psihică"


EXCLUSIV SURSE Vești bune de la Spitalul Universitar. Starea de sănătate a domnului Octav Bjoza, președinte al AFDPR, se îmbunătățește: "Îl ajută nespus nativa vigoare biologică și forța psihică"

Președintele Asociației Foștilor Deținuți Politici din România, Octav Bjoza (83 de ani), internat de o săptămână la Spitalul Universitar în urma unui atac vascular cerebral, dă semne clare de recuperare, iar rezultatul analizelor medicale este foarte bun, conform surselor Podul.ro. 

"La o săptămână de la accidentul vascular, domnul Bjoza face progrese. Se ridică în cot și, ajutat, stă în fund. Face exerciții de recuperare cu un kinetoterapeut, iar un logoped îl ajută să reînvețe să vorbească. Seara trecută a fost cineva din familie la dânsul (vizitele sunt restricționate la maximum) și mi l-a dat la telefon. Am fost uimit să îl aud. Am vorbit 14 minute. Dânsul făcea eforturi mari să se exprime, să vorbească, simțeam cum se lupta pentru asta. Nu a putut spune tot timpul decât 2 cuvinte pe care a învățat să le rostească pentru moment, dar am simțit o forță incredibilă, o luptă înverșunată pentru a reveni la condiția anterioară. Am înțeles că nu accepta să i se țină telefonul, ci stătea rezemat în cot și ținea singur aparatul. Tomografiile și celelalte analize sunt foarte bune. A început să miște puțin piciorul drept. Se pare că îl ajută nespus nativa vigoare biologică și forța psihică. Slavă lui Dumnezeu pentru toate!", a precizat o persoană apropiată de președintele AFDPR. 

Sursa foto: Agerpres

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.