Încă un dosar penal privind furtul de material lemnos. Rezultatul controlului efectuat de autorități în urma unei acțiuni întreprinse de o grupare civică


Încă un dosar penal privind furtul de material lemnos. Rezultatul controlului efectuat de autorități în urma unei acțiuni întreprinse de o grupare civică

Mario Mocan, liderul grupării civice Diaspora Europeană, a urmărit pe 10 august un camion supraîncărcat cu material lemnos, în județul Buzău, alertând totodată autoritățile pentru a verifica respectivul transport. După o lungă cursă de urmărire, pe parcursul căreia Mario Mocan a semnalat că acel camion era atât de supraîncărcat încât se putea răsturna la orice curbă mai riscantă, autoritățile și-au făcut într-un final datoria, acțiunea finalizându-se prin deschiderea unui dosar penal pentru furt, întrucât au fost descoperiți 17,6 metri cubi în plus față de cantitatea prevăzută în aviz.  

CITIȚI ȘI: Încă o bătălie câștigată de o grupare civică contra mafiei lemnului: "S-a deschis dosar penal pentru furt de masă lemnoasă"

Diaspora Europeană: "Acțiune Nehoiu - Buzău, control camion cu lemne!

- Încă un camion confiscat  

- Acțiunea civică de azi a dat iar roade, camionul din imagini a fost confiscat de agenții de poliție. Grupul civic Diaspora Europeană din nou la datorie!  

- S-a măsurat cantitatea de lemn de pe camion și a rezultat 17,6 metri cubi în plus față de ce avea trecut în aviz, deci lemn furat. În cauză s-a deschis dosar penal pentru furt!  

- Felicitări agenților de Poliție din Pătârlagele cât și angajaților de la Ocolul Silvic Cislău pentru promptitudine și profesionalism!".

Vedeți video: 


„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.