Bătălia din PNL a ajuns la faza pe pisici. Un membru al #teamOrban pretinde că echipa premierului Cîțu vrea să scape de Sisi și Felix


Bătălia din PNL a ajuns la faza pe pisici. Un membru al #teamOrban pretinde că echipa premierului Cîțu vrea să scape de Sisi și Felix

Bătălia internă din PNL a ajuns la faza pe pisici înaintea Congresului din 25 septembrie. Concret, un membru al echipei Orban, ne referim la fostul candidat la parlamentare Druga Bogdan, acuză echipa premierului Florin Cîțu că vrea să scape de pisicile aflate la sediul PNL din Modrogan. 

"Am auzit ceva care m-a bulversat total. #echipacotcodacitoare vrea să scape de Sisi şi Felix dacă câştigă alegerile din 25 septembrie.  

Până aici! Bai pripaşilor, Sisi şi Felix au mai multă vechime la Modrogan decât aveți voi prin PNL. Pisicile alea apără nonstop sediul PNL de ,, şobolani" spre deosebire de unii care îi cară în sediu!

Pisicile alea nu au batut scarile din Modrogan doar când le-a fript buza si nici nu au cerşit functii.  

Cine se atinge de Sisi şi Felix va avea de a face cu mine personal!", a scris Druga Bogdan pe Facebook. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.