VIDEO Raed Arafat, ieșire nervoasă împotriva unui protestatar. Șeful DSU i-a lovit contestatarului telefonul cu care transmitea LIVE, jignindu-l ulterior


VIDEO Raed Arafat, ieșire nervoasă împotriva unui protestatar. Șeful DSU i-a lovit contestatarului telefonul cu care transmitea LIVE, jignindu-l ulterior

Șeful DSU, Raed Arafat, a fost întâmpinat vineri seară la intrarea în sediul televiziunii B1TV de protestatarului și revoluționarul Marian Ceaușescu, care i-a cerut socoteală pentru achizițiile din perioada pandemiei, dar nu numai. În doar câteva secunde Raed Arafat și-a pierdut cumpătul, lovind telefonul cu care protestatarul transmitea LIVE pe Facebook de la fața locului. Mai mult decât atât, Arafat l-a jignit pe protestatar, catalogându-l "cretin". 

"Cine plătește pentru izoletele care au costat bani mulți, pentru măștile neconforme? Cine plătește domnule Arafat pentru spitalele care au luat foc? Cine plătește pentru crimele din timpul pandemiei?", l-a chestionat protestatarul pe Raed Arafat. 

Vedeți video: 


„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.