Claudiu Năsui, mesaj tranșant pentru Cîțu: "Dacă avem bani pentru încă un PNDL, atunci avem și pentru a mări salariile românilor prin Zero Taxe pe Salariul Minim"


Claudiu Năsui, mesaj tranșant pentru Cîțu: "Dacă avem bani pentru încă un PNDL, atunci avem și pentru a mări salariile românilor prin Zero Taxe pe Salariul Minim"

Pe fondul scandalului care poate chiar să rupă coaliția de guvernare, situație cauzată de tentativa premierului Florin Cîțu de a forța adoptarea programului Anghel Saligny, ministrul Economiei, Claudiu Năsui, a precizat într-o postare pe Facebook că ar fi mult mai benefică folosirea banilor pentru implementarea măsurii "zero taxe pe salariul minim".

Claudiu Năsui: "În loc să aruncăm încă 50 de miliarde de lei pe un nou PNDL, mai bine creștem salariile românilor cu 900 de lei.

Cum se face că avem bani pentru firme de partid, dar nu avem bani pentru a lăsa românilor mai mulți bani din munca lor?

Dacă avem bani pentru încă un PNDL, după ce primele două au fost dezastre din care politicienii și acoliții lor au furat pe nestingherite, avem și pentru a mări salariile românilor prin Zero Taxe pe Salariul Minim.

În condițiile în care prețurile la facturi explodează și românii sunt în pragul disperării din cauza lor, cerem aplicarea programului de guvernare de urgență și începerea măsurii Zero Taxe pe Salariul Minim. Care înseamnă concret 900 de lei în plus pentru toți românii care muncesc.

Banii aceștia nu sunt asistență socială. Nu sunt un privilegiu. Sunt munca noastră.

www.zerotaxe.ro

#ZeroTaxepeSalariulMinim".

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.