EXCLUSIV Ciolacu susținut de USR PLUS pentru funcția de premier, "un nou fake news lansat de Cîțu". Dehelean combate declarația potrivit căreia se concretizează o coaliție guvernamentală AUR-USRPLUS-PSD


EXCLUSIV Ciolacu susținut de USR PLUS pentru funcția de premier, "un nou fake news lansat de Cîțu". Dehelean combate declarația potrivit căreia se concretizează o coaliție guvernamentală AUR-USRPLUS-PSD

Deputatul USR PLUS Silviu Dehelean a declarat în exclusivitate pentru Podul.ro că premierul Florin Cîțu, disperat că e pe punctul de a fi debarcat de la Palatul Victoria, a lansat un fake news de proporții, spunând astăzi la Antena 3 că președintele PSD, Marcel Ciolacu, ar putea fi susținut pentru funcția de premier de "alianța AUR-USR-PSD". Astfel, Dehelean a precizat că "oamenii lui Cîțu au pierdut orice contact cu realitatea și jignesc inteligența votanților".

CITIȚI ȘI: Cîțu, la Antena 3: "Se vorbește ca alianța AUR-USR-PSD să-l susțină pe Ciolacu ca premier"

"Un nou fake news lansat de Florin Cîțu și #EchipaDisperată din jurul său, pe lângă nenumăratele minciuni și perdele de fum aruncate în ultimele zile. PNL este partidul care obișnuiește să facă alianțe cu PSD, nu ar fi prima oară. Florin Roman, omul lui Cîțu, vorbește de mai multe zile de un guvern minoritar susținut de PSD. Cristian Bușoi și Robert Sighiartău, oamenii lui Cîțu, ne vorbesc de Guvern PNL-PSD. Pe față, fără rușine. Pentru ca mai apoi, la câteva ore, Florin Cîțu să răspândească acest fake news.

Asta arată doar disperarea celui care știe că nu mai poate fi prim-ministrul României. Au pierdut orice contact cu realitatea și jignesc inteligența votanților. Chiar se așteaptă să creadă cineva că USR PLUS ar putea guverna alături de PSD, cu Marcel Ciolacu prim-ministru?

Florin Citu își trăiește ultimele zile la Palatul Victoriei. După, cu un nou Premier, cu un calendar asumat de reforme și asigurări din partea noului premier desemnat de PNL că nu va mai încălca protocolul coaliției, coaliția USR PLUS - PNL - UDMR va merge mai departe", a transmis Dehelean pentru Podul.ro. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.