Igor Dodon riscă să fie ARESTAT în curând, având în vedere reținerea lui Stoianoglo. A fugit Dodon în Rusia? Sunt 17 dosare penale pe numele lui


Igor Dodon riscă să fie ARESTAT în curând, având în vedere reținerea lui Stoianoglo. A fugit Dodon în Rusia? Sunt 17 dosare penale pe numele lui

În contextul arestării procurorului general Alexandr Stoianoglo, medicul și bloggerul basarabean Dragoș Galbur atrage atenția că e foarte posibil ca Igor Dodon, care riscă și el să fie arestat curând, având nu mai puțin de 17 dosare penale pe numele său, să fugă în Rusia, via Transnistria-Ucraina. De altfel, Dodon a anunțat deja că nu se mai află în R.Moldova, susținând că s-ar găsi într-o ”deplasare externă”

Precizăm că Stoianoglo a reprezentat principalul apărător al infractorilor și al politicienilor susținuți de Moscova. 

”Mai în scurt ‹lumea› zice că în zilele următoare ar urma să fie reținut și Igor Dodon (care are în jur de 17 dosare penale pe numele său). Acesta cunoaște acest lucru și se pregătește să fugă din țară cu ajutorul lui Vadim Krasnoselski, prin transnistria, prin Ucraina, spre Rusia. Hai să vedem.

Update: Gata, Dodon a părăsit Republica Moldova”, scrie Dragoș Galbur, pe Facebook.

După arestarea lui Stoianoglo, Dodon a reacționat online, deranjat de reținerea procurorului general. Dodon susține că se află într-o ”deplasare externă”. Unde e Dodon? – mai multe detalii AICI.  

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.