Noi dezvăluiri despre viața dublă a lui Bill Gates. După ce s-a aflat despre legăturile acestuia cu traficantul sexual Jeffrey Epstein, acum ies la iveală date referitoare la relațiile nepotrivite cu femeile din compania lui


  • ACP
  • Oct 19, 2021 16:27
  • 2283
Noi dezvăluiri despre viața dublă a lui Bill Gates. După ce s-a aflat despre legăturile acestuia cu traficantul sexual Jeffrey Epstein, acum ies la iveală date referitoare la relațiile nepotrivite cu femeile din compania lui

Imaginea de tocilar simpatic și mare filantrop a lui Bill Gates, din ultimii ani, cultivată de mass media și cu care el însuși se simțea foarte confortabil, începe să se piardă accelerat în SUA după dezvăluirile din presă care îl privesc, apărute anul acesta.  

Dacă legăturile sale cu traficantul sexual Jeffrey Epstein au fost puse de partizanii și simpatizanții lui pe seama naivității sale de om sincer, ușor de manipulat în anumite condiții, preocupat mai mult de treburile companiei și grija pentru activitățile de binefacere, cea mai recentă dezvăluire, apărută în publicația americană Wall Street Journal, arată că Gates chiar este un om cu viață dublă și cu probleme de comportament.  

Adăugând la relația cu Epstein și plecarea lui de la conducerea consiliului de administrație al Microsoft, din 2020, plecare pusă pe seama relației nepotrivite avute cu o angajată, relație descoperită încă din 2019 de conducerea companiei, începe să se contureze o altă imagine a lui Bill Gates. (sursa: AICI)

Cea mai recentă dezvăluire, făcută într-un articol de ieri din Wall Street Journal, arată că în 2008 avocatul care conduce departamentul juridic al companiei sale împreună cu cel mai înalt responsabil pentru resurse umane au fost nevoiți să facă echipă pentru a-l avertiza pe Gates să nu mai trimită emailuri nepotrivite, cu tentă sexuală, unei angajate, ceea ce arată clar că cei de la Microsoft știau bine care era comportamentul lui Gates atunci când era încă președintele consiliului de administrație al companiei.  

Evident, problemele de conduită ale lui Gates, dezvăluite acum în presă, sunt negate de susținătorii și angajații săi direcți, purtătorul lui de cuvânt declarând că "afirmațiile în cauză sunt zvonuri false, reciclate din surse care nu au cunoștințe directe și, în unele cazuri, au semnificative conflicte de interes".  

În același timp, cei de la Microsoft par să confirme mai mult sau mai puțin voluntar că atât emailurile, cât și reacția companiei la acestea au fost reale.  

"Deși flirta în mesaje, acestea nu au avut în mod evident note sexuale, dar chiar și așa au fost considerate a fi nepotrivite", a declarat un purtător de cuvânt al Microsoft pentru presă. 

Noile dezvăluiri încep să creeze o imagine nouă și deloc măgulitoare a lui Bill Gates, care odată retras de la conducerea companiei își cultivase cu grijă statutul de profund gânditor public, filantrop și om care poate aduce soluții la câteva dintre marile probleme ale planetei. (sursa: AICI)

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.