Procurorul General să vină în Parlament și să solicite ridicarea imunității PSRM-iștilor bahamiști Furculiță, Bolea, Odnostalco și Burduja


Procurorul General să vină în Parlament și să solicite ridicarea imunității PSRM-iștilor bahamiști Furculiță, Bolea, Odnostalco și Burduja

Cu probe și documente în original, cu un dosar penal 100% finalizat, care demonstrează implicarea lor în spălarea de bani și finanțarea ilegală a PSRM-ului și a lui Igor Dodon în alegerile prezidențiale din 2016, cei patru deputați socialiști (bahamiști) își continuă nestingheriți activitatea și în actualul Parlament. 

Cu bani rusești din Bahamas de la 6,5 milioane de lei (Cornel Furculiță) până la jumătate de milion (Vasile Bolea), nemenționați (contrar legii!) în Declarațiile lor de Avere, aceștia continuă de la tribuna Parlamentului să ne dea lecții despre moralitate, credință, smerenie și cuvioșenie, despre influența nocivă a stupefiantelor, COVID-ului și a Convenției de la Istanbul, despre economie, bani și afaceri în viziune socialistă, dar și despre dreptate, integritate și justiție independentă, tot în viziune socialistă.

Pe când Autoritatea Națională pentru Integritate și Procuratura Generală vor prezenta instanțelor de judecată acest dosar de maximă importanță socială și politică, ținut intenționat sub preș de către suspendatul procuror general Alexandr Stoianoglo? 

Pe când actualul procuror general interimar Dumitru Robu va veni din nou în Parlament pentru a solicita ridicarea imunității parlamentare pentru ”adevărații promotori și apărători ai dreptății, integrității și statului de drept” - Corneliu Furculiță, Vladimir Odnostalco, Petru Burduja și Vasile Bolea?

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.