EXCLUSIV: Acuzat de securism, Radu Duda a ajuns moștenitorul averii Regelui Mihai. Vânzarea apartamentului de lux din Aubonne și a lucrurilor Majestății Sale. Cum a fost răsplătită Constanța Iorga pentru persecutarea Principelui Nicolae și pentru nesocotirea solicitărilor Regelui / DEZVĂLUIRI


EXCLUSIV: Acuzat de securism, Radu Duda a ajuns moștenitorul averii Regelui Mihai. Vânzarea apartamentului de lux din Aubonne și a lucrurilor Majestății Sale. Cum a fost răsplătită Constanța Iorga pentru persecutarea Principelui Nicolae și pentru nesocotirea solicitărilor Regelui / DEZVĂLUIRI

Potrivit surselor bine informate ale Podul.ro, cuplul Margareta-Duda a vândut cât a putut de repede splendidul și centralul apartament pe care Majestatea Sa Regele Mihai îl deținea în Aubonne, pe Rue de la Grenade 4. Cuplul a păstrat cealaltă casă, de lângă Ikea Aubonne, care a fost cumpărată personal de Rege pentru Margareta, dar de nuntă, numai că, mai nou, s-a petrecut o schimbare majoră – sursele citate ne-au precizat că, în acte, luxoasa proprietate a ajuns să fie deținută doar de ”Radu de Roumanie”. 

CITEȘTE și EXCLUSIV: Cuplul Margareta-Duda a PIERDUT procesul în care îl acuza pe Principele Nicolae că ar fi intrat prin efracție în reședința Regelui Mihai din Elveția. Procesul a dus la dezvăluiri incomode pentru Margareta și Duda: Regele era bolnav și de Alzheimer, cei doi izolându-l cu scopul de a-l exclude pe Nicolae din orice succesiune legitimă

Margareta și Duda au vândut parte din lucrurile personale ale Majestății Sale (mobilier ș.a.m.d.), restul fiind aduse în țară și oferite apropiaților. Nu i-a interesat absolut deloc prezervarea muzeală a unor spații sau obiecte intim legate de persoana Regelui Mihai, ci doar acumularea sumelor rezultate. 

Potrivit surselor Podul.ro, cele din urmă lucruri personale ale Regelui i-au revenit Constanței Iorga, secretara Majestății Sale, care de-a lungul ultimilor ani a fost abil instrumentată de cuplul Margareta-Duda și care, grație serviciilor prestate, și-a cumpărat un vast apartament la Aubonne. Pentru neofiți, trebuie specificat că doamna Iorga (asupra căreia au planat întotdeauna suspiciunile unor legături cu SIE) a fost șefa plutonului de primire care nu i-a permis Principelui Nicolae să își vadă bunicul pentru ultima oară, declarațiile ei stând la baza mizerabilului proces intentat de Margareta și Duda împotriva Principelui, proces pe care acesta din urmă l-a câștigat zilele trecute. 

Constanța Iorga nu i-a permis lui Nicolae să își vadă ilustrul bunic, deși Majestatea Sa a solicitat în repetate rânduri asta, însă secretara a preferat să se supună cuplului Margareta-Duda, știind prea bine că în curând cei doi urmau să-i devină unici stăpâni. Obiectivele cuplului au fost acapararea rapidă a întregii averi a Casei Regale și scoaterea Principelui Nicolae din linia succesorală legitimă. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.