25 Octombrie și un Nume: Regele Mihai. Principele Nicolae, vlăstarul de suflet al Majestății Sale


25 Octombrie și un Nume: Regele Mihai. Principele Nicolae, vlăstarul de suflet al Majestății Sale

25 oct. 1921 – 25 oct. 2021 / Au trecut 100 de ani de la nașterea unui REGE, care trebuia să revină în mod firesc pe Tronul înaintașilor săi încă din anul 1990. 

Dezinformarea unei populații dezorientate prin continuarea cu bună știință a propagandei comuniste mincinoase, supunerea Regelui unor oribile și neînchipuite șicane în anii ꞌ90, toate acestea bine ticluite, aranjate și planificate, au împiedicat ca România să-și redobândească legitimitatea rămasă încă pierdută până astăzi. 

Se continuă forțat și cu încăpățânare perpetuarea unei forme de guvernământ total inadecvate pentru condițiile și tradiția țării noastre, impusă de o forță străină prin intermediul unui regim declarat oficial ca fiind ilegitim și criminal ce s-a clădit pe minciună, teroare și pe cadavrele celor mai aleși români. 

Aventura republicană cu nelipsita și continua circotecă prezidențială, și-a demonstrat cu argumente solide „beneficiile” dezastruoase pentru țară și popor, aducând în valuri numai dezbinare și ură, lucrând constant la subminarea însăși a temeliilor Statului român ce s-a născut cu greu din jertfa generațiilor anterioare. 

Pentru toți cei care au convingerea că această Republică Falsă reprezintă doar o improvizație ce provoacă și întreține grave neajunsuri pentru stabilitatea și bunul mers al Statului, reluarea cursului firesc al Tradiției Monarhice se poate face, după părerea noastră, numai prin Principele NICOLAE, vlăstarul de suflet al Regelui MIHAI, dintotdeauna dorit de acesta să-i fie urmaș.

La toți de față și viitori, Sănătate!

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.