Timișorenii îngheață. Ioana Constantin: "Domnule Fritz, demisionați!"


Timișorenii îngheață. Ioana Constantin: "Domnule Fritz, demisionați!"

Vicepreședinta PMP Ioana Constantin îi solicită demisia lui Dominic Fritz din funcția de primar al Timișoarei după ce timișorenii au rămas fără căldură în preajma iernii, inclusiv maternitatea Bega, nou născuții fiind luați de lângă mame și mutați în incubatoare.

Ioana Constantin, pe Facebook: "Domnule Fritz, demisionați din fruntea Primăriei Timișoara! Demisionați! Cum e posibil în 2021 o maternitate, maternitatea Bega, să fie lăsată fără căldură?! Bebelușii au fost duși în incubatoare, vorbim despre cel puțin 20 de bebeluși; mamele au primit pături, iar copiii le-au fost luați de lângă ele. Spitalele din Timișoara au fost lăsate fără căldură, Timișoara e fără căldură. Un timișorean a murit, după ce a încercat să își încălzească apartamentul folosind aragazul.

Ține de management. Este revoltător, este tulburător, este dovada uriașă a incompetenței pe care nu o recunoașteți. Așa cum e și în București. Nu e ca în campanie, țineți viața unor oameni în mâinile voastre, în deciziile voastre și nu realizați că n-aveți capacitatea de a gestiona comunitățile. Plecați acasă!  

După atâta jaf, nu mai suportă țara asta și atât de multă incompetență!".

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.