Lider PMP: "E greu de înțeles de ce se dorește schimbarea lui Cristian Diaconescu! Are de 3-4 ori scorul partidului!"


Lider PMP: "E greu de înțeles de ce se dorește schimbarea lui Cristian Diaconescu! Are de 3-4 ori scorul partidului!"

Vicepreședintele PMP Cristian Petrescu a precizat că este greu de înțeles de ce tabăra lui Eugen Tomac dorește ca în februarie să reușească debarcarea lui Cristian Diaconescu de la șefia formațiunii politice, deși acesta are, în măsurătorile sociologice, un scor de 3-4 ori mai mare decât cel al partidului. 

"Cel care se simte fără de păcat, să arunce primul piatra!

Cam asta le-aș spune celor care au adus PMP în situația actuală.  

E greu să înțelegi de ce îți detonezi propriul partid, vrând să schimbi un președinte care are de 3-4 ori scorul partidului. Practic, singurul lider de partid care este peste scorul propriului partid, în acest moment.

Sigur că sunt probleme de comunicare și de relaționare, că activitatea a fost mai mult decât redusă, sunt lucruri pe care le știm și care se pot remedia.  

Dar de aici până la a ajunge în situația actuală, de renegare a rezultatelor alegerilor de acum mai puțin un an, e drum lung.  

Eu încă sper că se poate găsi o soluție înțeleaptă, care să păstreze PMP întreg, nedizolvat în PNL sau în alte partide, cu un candidat puternic la președinție și cu un cuvânt important de spus în politica românească", a precizat Cristian Petrescu pe Facebook. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.