VIDEO. Situație dezastruoasă pe frontul rusesc! Tancurile Moscovei s-au împotmolit în noroaiele de la granița cu Ucraina și sunt scoase din mocirlă cu excavatorul


VIDEO. Situație dezastruoasă pe frontul rusesc! Tancurile Moscovei s-au împotmolit în noroaiele de la granița cu Ucraina și sunt scoase din mocirlă cu excavatorul

Mai multe tancuri ale Armatei ruse s-au afundat în mocirla unui poligon militar din zona Rostov, relativ aproape de granița sudică a Rusiei cu Ucraina. 

O serie de filmări postate în rețelele de socializare (Tik-Tok și Twitter) au surprins momentul în care este solicitată intervenția unui excavator care să ajute la extragerea tancurilor din mlaștina în care s-au blocat. 

Potrivit defenseromania.ro, în imagini sunt tancuri T-72B3, una dintre ultimele versiuni ale tancului rusesc T-72.



VIDEO AICI și AICI

În același timp, Rusia și Belarus au început, joi, exercițiile militare comune ce vor dura 10 zile, în contextul îngrijorărilor tot mai mari privind o posibilă invazie a Ucrainei. Cel puțin 30.000 de soldați participă la aceste exerciții care i-au determinat pe oficialii NATO să spună că reprezintă cea mai mare desfășurare de forțe rusești în fosta republică sovietică de la Războiul Rece. Imaginile surprinse din satelit arată că majoritatea forțelor au fost amplasate în apropiere de granița cu Ucraina.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.