APELUL lui Ștefan Voloșeniuc, antreprenor de succes, către românii din Marea Britanie: ”E important să vă înregistrați pe listele electorale, să votați și să vă faceți vocea auzită!”


APELUL lui Ștefan Voloșeniuc, antreprenor de succes, către românii din Marea Britanie: ”E important să vă înregistrați pe listele electorale, să votați și să vă faceți vocea auzită!”

Antreprenor român de succes din Marea Britanie și om cu ferme convingeri conservatoare, Ștefan Voloșeniuc lansează, pe contul său de Facebook, un apel adresat românilor care muncesc sau s-au stabilit în Marea Britanie: ”E important să vă înregistrați pe listele electorale, să votați și să vă faceți vocea auzită!”  

Vă prezentăm apelul lui Ștefan Voloșeniuc: 

”Cu câteva zile în urmă am avut deosebita plăcere să fiu alături de Conservative Friends of Romania și reprezentantul nostru din Parlament Bob Blackman din Circumscripția Harrow East, pentru a discuta cu oamenii despre problemele cu care se confruntă zi de zi.

Sunt foarte încântat să remarc o abordare complet diferită de cea a aleșilor din România: discuții față în față, cu fiecare om în parte, indiferent de naționalitate sau culoare politică.

Am întâlnit, cu această ocazie, foarte mulți Români primitori și încântați că cineva vine să discute cu ei despre problemele lor.

Totuși, spre surprinderea mea, majoritatea românilor cu care am discutat nu sunt înregistrați pe listele electorale din Marea Britanie, pentru că nu consideră acest lucru ca fiind important.

Vreau să insist asupra acestui lucru. Este foarte important să ne înregistrăm pentru a vota și a ne face astfel vocea auzită. În momentul în care suntem înregistrați pe listele de vot avem dreptul să participăm la alegerile locale din acest an care vor ave loc pe data de 5 mai 2022. 

Înregistrarea la vot se face în 5 minute AICI

Vă îndemn dragi românii care locuiți în Marea Britanie și nu ați apucat să vă înregistrați la vot să o faceți. 

Trebuie să ne unim și să construim o comunitate a cărei voce să fie auzită.

Vă doresc o săptamană cu mult spor și vă aștept alături de mine!

Împreună suntem mai puternici”. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.