ULTIMA ORĂ: Tancurile rusești au intrat în Kiev. Se dau lupte crâncene pe străzile capitalei. Explozii, împușcături și flăcări


ULTIMA ORĂ: Tancurile rusești au intrat în Kiev. Se dau lupte crâncene pe străzile capitalei. Explozii, împușcături și flăcări

Tancurile rusești au dat năvală pe străzile capitalei Ucrainei, întregul oraș s-a transformat în teatru de război. Kievul are o mărime asemănătoare cu cea a Bucureștiului. Exploziile și împușcăturile sunt omniprezente. Soldații ruși încearcă să ocupe integral Kievul, după ce l-au bombardat masiv încă de la începutul invaziei. S-au dat lupte teribile în zona periferiilor.

În prezent, armata rusă se îndreaptă spre centrul Kievului. Blindatele trag salvă după salvă pe străzile capitalei. Pretutindeni răsună rafale de mitralieră. Pare că e doar o chestiune de ore până când Kievul va cădea. 

Mulți civili au fost înarmați și încearcă să țină piept pe cât posibil puhoiului Rusiei din care fac parte și trupe bieloruse și cecene (sclavii criminali ai Rusiei criminale). Anumite zone ard, bombardamentele continuă. Bombele au atins și blocuri de locuințe, fapt ce arată că Rusia nu e deloc interesată numai de ținte militare. Locuitorii s-au îngrămădit la metrou și în beciurile caselor.

(Foto deschidere: Bloc bombardat în Kiev Foto: Genya Savilov / AFP / Profimedia Images)

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.