Vestul trebuie să intervină militar în Ucraina. NATO ar trebui să intre anticipat și în R.Moldova, până la Nistru


Vestul trebuie să intervină militar în Ucraina. NATO ar trebui să intre anticipat și în R.Moldova, până la Nistru

Totul este extrem de absurd:

– Nu era nevoie să fii un observator constant și rafinat al situației din Ucraina pe durata ultimilor ani ca să înțelegi în mod limpede că Rusia și țicnitul ăla în mod special a pierdut iremediabil orice simpatie a populației din țara aia.

– Ba mai mult, nebunul pierde teren (nu știu ce relevanță are asta în jocul electoral rusesc) până și în Rusia lui.

– Nu știu care a fost anticiparea celor care profețeau în presă și pe rețele iminenta invazie rusească, în timp ce, cu aceeași ocazie, păreau resemnați cu privire la situația defensivă a Ucrainei, dar dacă trupele ruse n-au înregistrat, slavă Domnului, în ciuda stricăciunilor și a pierderii de vieți, succesul pe care îl anticipau, iar rezistența ucrainenilor încă poate oferi surprize, nu pricep de ce nu se intervine în favoarea oamenilor ăștia? Pe scurt: numai cui nu a urmărit starea de spirit a populației nu-i era clar că nu se culca haholul (aici o zic cu maximă simpatie față de încăpățânarea vecinilor noștri) sub șenila rusnacului.

– În aceste condiții, nu înțeleg ce e cu moleșeala și leșinăturile astea?! Coduri swift și proiecții de drapele pe cladiri! Chiar nu se poate face nimic, ce mama naibii? Din punctul meu de vedere s-ar putea intra anticipat și în Moldova, până la Nistru să zicem, că ăla nu pricepe altfel, ce nu e clar?! Stau toți și se uită ca boii la poarta nouă.

Altfel, chiar că-ți vine să exclami că Vestul e complice!

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.