DOCUMENT Propagandiștii Sputnik se văicăresc caraghios după ce au fost blocați pe teritoriul României. Derbedeul Bogdan Duca trebuie să fie luat la întrebări de autorități


DOCUMENT Propagandiștii Sputnik se văicăresc caraghios după ce au fost blocați pe teritoriul României. Derbedeul Bogdan Duca trebuie să fie luat la întrebări de autorități

După ce au fost blocați pe teritoriul R.Moldova, în sfârșit, de Serviciul de Informații și Securitate (SIS), propagandiștii putiniști de la Sputnik.md se văicăresc caraghios că ar fi prigoniți de autorități. 

Drept urmare, Sputnik.md nu mai poate fi accesat nici de pe teritoriul României, ceea ce e mai mult decât salutar. Amintim că propagandiștii Sputnik.md (conduși de agentul FSB Iurie Roșca / foto stânga sus) au pretenția că ar avea și o așa-zisă secție ”românească” – în fapt e vorba, evident, de o formă fără fond ce e coordonată de Bogdan Duca (foto dreapta sus). Atragem atenția autorităților că și derbedeul Bogdan Duca ar trebui luat la întrebări, având în vedere atât derapajele lui mizerabile, plătite cu ruble, cât și faptul că – e o certitudine – e subordonatul direct al lui Iurie Roșca, agent indubitabil al serviciilor secrete rusești. 

Remarcați că goarnele Kremlinului au nesimțirea să-i numească pe basarabeni ”frați”, deși e evident pentru orice om lucid și de bun simț că Rusia nu are ”frați” dincolo de Prut, ci doar numeroase victime și o gașcă de sclavi (începând cu Dodon, Voronin ș.a.m.d.).    

Iată ce debitează scursurile de la Sputnik: 

”Serviciul de Informații și Securitate a dispus blocarea site-urilor Sputnik.md și Gagauznews.md. Cu brio în Moldova, au trecut la o nouă etapă în lupta împotriva ‹propagandei ruse›, ce să zicem. Site-ul web nu poate fi accesat. Pentru prima dată în Moldova, securitatea statului încearcă să paralizeze activitatea unei publicații internaționale. Lucrăm pe Telegram, fraților. Vă vom ține la curent”.

Ne manifestăm speranța că blocarea acestor panarame va deveni permanentă. Totodată avertizăm că și-au deschis o serie de site-uri alternative. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.