Ștefan Voloșeniuc, antreprenor român de succes din Marea Britanie, sponsorizează un proiect-pilot al Orchestrei Filarmonice Regale din Londra


Ștefan Voloșeniuc, antreprenor român de succes din Marea Britanie, sponsorizează un proiect-pilot al Orchestrei Filarmonice Regale din Londra

Orchestra Filarmonicii Regale din Londra (Royal Philarmonic Orchestra) anunță că firma de inginerie civilă SF Stefan, deținută de antreprenorul român Ștefan Voloșeniuc, este cel mai nou partener „signature corporate”.

Societatea comercială „va susţine comunitatea și programul educațional premiat al Orchestrei, RPO Resound”, a scris Voloșeniuc pe pe pagina sa de Facebook, potrivit punctuldefierbere.ro.

SF Stefan va sponsoriza un test- pilot al Academiei „RPO Resound” pentru copii din zonele defavorizate. Prin acest proiect, RPO Resound vrea să ofere șansa tuturor copiilor, din toate comunitățile, să aibă acces la cursuri gratuite ale Academiei. Dacă proiectu-pilot va avea succes, va fi extins în toată Anglia.

În Brent, unde se lansează proiectul- pilot, trăiesc peste 40.000 de români.

Anunțul vine în timp ce celebra orchestră își sărbătorește sezonul aniversar de 75 de ani și continuă să-și dezvolte prezența în Brent, cel mai divers district din Londra. „Munca Orchestrei din Brent va stabili Wembley Park ca un nou centru creativ, reunind educația, sensibilizarea comunității, performanța, proiectele digitale și administrația într-o singură locație”, mai scrie antreprenorul român.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.