"Au dat vreodată haine unui om al străzii?". Seidler, întrebări-cheie adresate cetățenilor ce formează "coaliția pentru ignoranță" și care critică mobilizarea pentru refugiații ucraineni


"Au dat vreodată haine unui om al străzii?". Seidler, întrebări-cheie adresate cetățenilor ce formează "coaliția pentru ignoranță" și care critică mobilizarea pentru refugiații ucraineni

Deputatul USR Cristian Seidler critică "coaliția pentru ignoranță" formată din cetățenii care se revoltă că mobilizarea pentru refugiații ucrainieni ar fi mai intensă decât cea pentru problemele noastre interne.  

În acest sens, Seidler îi întreabă pe acești cetățeni la ce campanii umanitare au participat până în prezent în sprijinul românilor nevoiași.  

"Am observat niște cetățeni revoltați că mobilizarea pentru refugiații ucrainieni ar fi mai mare decât pentru problemele noastre interne.  

Lăsând la o parte că nimeni din România nu e bombardat, vreau să îi întreb pe aceștia dacă donează 2 euro lunar pentru construcția unui spital pentru copiii cu cancer? Vreau să îi întreb dacă vreodată au dat haine unui om al străzii? Sau când au donat ultima dată alimente pentru banca de alimente?  

Îmi aduc aminte acum câțiva ani erau unii revoltați că homosexualii ne vor înfia copiii orfani, dar ei nu mișcau un deget pentru acei copii. Că tema în sine era una falsă, nu mai zic. Ceva mă face să cred că sunt cam aceiași cu revoltații de acum. Ipocriții de serviciu. Coaliția pentru ignoranță.

Să stai pe margine și să nu faci nimic dar să te plângi că alții fac ceva, oricât de puțin, este, de fapt, nesimțire. Iar acum Putin îi adoră pe acești “idioți utili” ai propagandei kremliniste care îndeamnă la o nepăsare similară cu a lor.

Prea mulți din țara asta au nevoie urgentă de educație, inclusiv recuperarea celor 7 ani de-acasă", scrie Seidler pe Facebook. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.