Psihoza națională cauzată de câteva benzinării. Rareș Bogdan: "Nu intrați în panică! Sunt cazuri izolate!"


Psihoza națională cauzată de câteva benzinării. Rareș Bogdan: "Nu intrați în panică! Sunt cazuri izolate!"

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan lansează un apel la calm către cetățenii care au format cozi la benzinării pentru a face plinul, în contextul panicii naționale ce a fost cauzată de o benzinărie din Beiuș care a mărit prețul carburantului mai întâi la 9 lei, pentru ca apoi să-l sporească la 11,10 lei pe parcursul aceleiași zile.

Rareș Bogdan atrage atenția că nu este vorba despre o situație generalizată și le transmite românilor să nu intre în jocul celor care doresc destabilizarea României, aceasta fiind o referire mai ales cu privire la războiul hibrid practicat de Kremlin. 

"Nu intrați în panică! Deși prețurile la carburanți sunt inacceptabil de mari la tot ce depășește 6 lei, ce s-a întâmplat la câteva stații MOL din Bihor și un mic operator privat reprezintă cazuri izolate. Nu este o realitate generală care să vă facă să intrați în panică! Situația de la granița de Vest a României, nici acolo peste tot, este generată de raționalizarea consumului în Ungaria, unde stațiile de benzină nu mai stau deschise decât 4 ore pe zi. Prețurile sunt 7.43, 7.55, 7.60, 7.80, respectiv 7.99 la unele stații PETROM, OMV, Rompetrol, Oskar, NU au sărit de 8 lei, nicidecum nu au ajuns la 11 lei, respectiv la 11.20 decât în câteva stații din rețeaua MOL din Bihor și la un operator privat mic, cu doar 2 stații aflate pe graniță.

Vă rog din suflet, fiți responsabili, NU intrați în panică! Aveți încredere! România este protejată și sigură. Nu întrați în jocul celor care doresc destabilizarea României!", transmite Rareș Bogdan pe Facebook. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.