VIDEO Războiul lui Putin e susținut, în principal, de babe senile. "E o nebunie geriatrică", punctează Kamil Galeev, jurnalist și cercetător independent de la Moscova. Cum își scot FSB și GRU la produs vechile bufnițe KGB-iste


VIDEO Războiul lui Putin e susținut, în principal, de babe senile. "E o nebunie geriatrică", punctează Kamil Galeev, jurnalist și cercetător independent de la Moscova. Cum își scot FSB și GRU la produs vechile bufnițe KGB-iste

Jurnalist independent și cercetător din Moscova, Kamil Galeev surprinde un aspect esențial, într-o postare recentă pe Twitter: totalitarismul lui Putin este susținut în principal de babe senile și e mai degrabă ”o nebunie geriatrică”. Cele mai multe dintre aceste ”bunicuțe”, cel mai probabil, ”camere de supraveghere” ale KGB încă din tinerețe, am completa.

Comentând un caraghios video propagandistic postat de un comandou de babe sovietice, Kamil Galeev conchide că isteriile războinice ale Rusiei putiniste sunt cauzate mai degrabă de o nebunie geriatrică: 

”Acest mesaj care aprobă invazia Z și acțiunile lui Putin oferă o idee bună despre baza electorală a lui Putin. Belicismul rusesc nu este o ferocitate tinerească, este mai degrabă o nebunie geriatrică”. 

În video veți remarca cinci sorcove sovietice scoase la produs fără pic de rușine de FSB și GRU. Baba purtătoare de cuvânt (un fel de Oana Lovin nu peste mult timp) îl laudă pe Putin, incită la ”eliberarea” Ucrainei și le transmite celorlalte cotoroanțe din Rusia că ”zilele de aur se vor întoarce dacă îndurăm, dacă avem răbdare”. Închipuiți-vă doar cum și-au crescut nepoții aceste haluri. De fapt, e de ajuns să analizați crimele de război săvârșite de ruși în Ucraina ca să înțelegeți efectele acestei permanente reeducări degenerative. 



„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.