Serghei Jirnov, fost ofițer KGB, îl nimicește pe Putin: Era atât de limitat mintal încât a rezistat un singur an la Institutul KGB Andropov. Apoi a devenit spion inutil la Dresda, nu la Berlin, așa cum minte


Serghei Jirnov, fost ofițer KGB, îl nimicește pe Putin: Era atât de limitat mintal încât a rezistat un singur an la Institutul KGB Andropov. Apoi a devenit spion inutil la Dresda, nu la Berlin, așa cum minte

Scriitorul, teologul și traducătorul Cristian Bădiliță comentează, pe Facebook, câteva aspecte mai puțin cunoscute despre Putin, aspecte dezvăluite de un personaj care-l cunoaște foarte bine: Serghei Jirnov, fost ofițer KGB:

”Răzbunarea lui Haplea! Dacă doi comici, Zelinski și Geoană, unul profesionist, altul involuntar, au băgat spaima în Rusia, ce mai e de spus cu privire la marea impotență de la răsărit? 

Am urmărit un amplu interviu acordat de Serghei Jirnov, fost ofițer KGB și coleg al banditului de la Kremlin, francofon desăvîrșit, scriitor. 

Analiza lui despre ‹cariera› colegului e decapantă. Insignifiantul pui de proletar din Leningrad a rezistat un singur an la Institutul KGB Andropov, fiind prea limitat mintal. Apoi, căciulindu se, a căpătat un post de spion inutil la Dresda (nu la Berlin, cum se spune). Elțîn l-a folosit pentru servicii murdare, apoi a uitat să-l ejecteze. Din ranchiună în ranchiună, din semieșec în semiesec s-au cimentat antioccidentalismul primitiv și impulsul distrugerii oarbe. Totul trebuie curmat încă din... curtea școlii, dragi profesori, altfel iată unde se poate ajunge!”.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.