PSD face pe față jocurile Rusiei. Există riscul ca aleși ai PSD să facă de râs România când Zelenski se va adresa Parlamentului. Milițianul Coarnă și bruta Ghiță


PSD face pe față jocurile Rusiei. Există riscul ca aleși ai PSD să facă de râs România când Zelenski se va adresa Parlamentului. Milițianul Coarnă și bruta Ghiță

Jurnalistul Mircea Marian (defapt.ro) avertizează, pe Facebook, comentând cele mai recente isprăvi ale parlamentarilor PSD Dumitru Coarnă (fost milițian) și Daniel Ghiță, că principalul partid de guvernământ, PSD, face pe față jocurile Moscovei și are în CSAT un om care a făcut propagandă publică pentru interesele Chinei comuniste. 

Vă prezentăm acuzațiile lui Mircea Marian: 

”Un deputat PSD, Dumitru Coarnă, s-a dus, ieri, să se căciulească la Ambasada Rusiei la București. De ceilalți doi, Lascu și Șoșoacă, nu zic nimic, se reprezintă pe ei. Însă Coarnă este deputat al PSD, partid de guvernare.

Iar azi vine alt deputat PSD, Daniel Ghiță, și face scandal pentru că Zelenski va vorbi în plenul Parlamentului României.

S-a ajuns prea departe. Prea pe față. Că PSD nu se va desprinde niciodată complet de Moscova și Beijing, asta era clar. Dar ne facem de râs, noi, ca țară. Ce ne facem dacă bruta adusă în Parlament de doamna Firea și de soțul ei, Pandele din Voluntari, va face scandal în timp ce vorbește Zelenski? 

Ciolacu se preface că nu vede nimic, n-are nici o reacție. 

Băi fraților, hai să terminăm cu fariseismul că suntem cu NATO, cu Ucraina, contra Rusiei: principalul partid de guvernământ, PSD, face pe față jocurile Moscovei și are în CSAT un om care a făcut propagandă publică pentru interesele Chinei comuniste. 

Măcar Viktor Orban e pe față pionul lui Putin în NATO și UE”.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.