FOTO. CTP s-a supărat pe Digi24 TV! Motivul: Prelipceanu i-a anulat emisiunea ”Cap tulbure”, pardon, ”limpede”, din Vinerea Mare, fără să-l anunțe. Păi cum așa, dom‘le, dacă veneau minerii și CTP nu mai putea să-i aplaude în direct?!


FOTO. CTP s-a supărat pe Digi24 TV! Motivul: Prelipceanu i-a anulat emisiunea ”Cap tulbure”, pardon, ”limpede”, din Vinerea Mare, fără să-l anunțe. Păi cum așa, dom‘le, dacă veneau minerii și CTP nu mai putea să-i aplaude în direct?!

Țâfnos, încrezut și revoluționar cum îl știți, CTP s-a morcovit pe Digi24 TV. Motivul: postul i-a anulat emisiunea ”Cap limpede” din Vinerea Marea, fără să-l anunțe, cel mai probabil din rațiuni de Paști, fapt care însă l-a deranjat pe CTP, acesta sfârșind prin a defula pe Facebook (vezi foto).

Păi cum așa, dom‘le, dacă veneau minerii și el nu mai putea să-i aplaude în direct? Dacă apărea vreun caz de guturai și el nu mai putea să-i înjure pe români că nu se lasă abuzați și închiși în case de statul incapabil?  Cum adică să fie îndepărtat el de pe sticlă, neanunțat, erou al presei socialiste? Cum dom‘le să nu-i înjure el în direct pe creștinii ăștia retrograzi, chiar în ziua răstignirii Domnului, ca pe vremea lui Dej și Ceaușescu? 

Mai ales că CTP își pregătise cu grijă blasfemiile și nesimțirile pe care urma să le reverse. Scrisese deja pe Facebook că enunțul-răspuns ”Adevărat a înviat!” ar fi o prostie contradictorie, insultând astfel milioane de români, prin micimea și banalismele ce-l caracterizează. Asta da empatie, toleranță, inteligență și moralitate. În loc să se ușureze în lanul de porumb, CTP voia să o facă în mijlocul străzii, în văzul tuturor. Nu că așa ceva ar fi deranjat Digi24 TV, acolo CTP e considerat o lumină a minții, i se permite să înjure în gura mare și să-și împrăștie pinocheriile, însă postul făcuse deja o serie de permutări în grilă cauzate de Sărbătorile Pascale.

Isteț CTP, un far călăuzitor, un model! O fabrică de ”analize” și de bălăcăreli postfactum de la care nu ați aflat și nici nu veți afla vreodată nici cea mai măruntă informație exclusivă. Iscălitura lui nu se va afla niciodată sub o anchetă, sub o dezvăluire. Om de ”presă”, nenicule, nu caterincă! Se pricepe la tenis, la oină, la filme, la toate alea. 

Dar stați liniștiți, nu vă legați cu lanțuri de amintitul post tv: CTP nu va pleca nicăieri, cu atât mai puțin din ograda Digi24 TV! Păi cine să-l mai îndoape cu purcoaie de bani, în direct, în timp ce se reproduce în trening? 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.