Rusoaica Marina Ovsiannikova, fostă propagandistă oficială a Rusiei, vizitează R.Moldova. E o nouă Natașa Morari? ”Disidentele” FSB-GRU


Rusoaica Marina Ovsiannikova, fostă propagandistă oficială a Rusiei, vizitează R.Moldova. E o nouă Natașa Morari? ”Disidentele” FSB-GRU

Vă amintiți de rusoaica Marina Ovsiannikova, vechea propagandistă a Kremlinului, care, la un moment dat, ar fi realizat că face nasoale, s-ar fi căit și a boicotat un jurnal de știri al ”Pervîi Kanal”?

Din postura de ”disidentă”, Marina Ovsiannikova a fost angajată în presa germană și vizitează acum R.Moldova, într-un moment în care Rusia mută din ce în ce mai ofensiv pe Nistru. Realitatea disidenței sale NU poate fi certificată, asta-i indubitabil. La urma urmei, de ce nu ar fi întregul episod doar o mascaradă a FSB-GRU, așa cum de altfel s-a mai întâmplat? Jurnalistul ucrainean Ostap Yarysh a lansat deja astfel de acuzații, el nefiind singurul. 

Evident, basarabenii sunt obișnuiți să sufle și în smântână, după ce s-au ars de prea multe ori, printre aceste ”arderi” cu urmări numărându-se și deja celebrul caz al ”jurnalistei” Natalia ”Natașa” Morari, care odinioară a fost parașutată la Chișinău tot pe post de ”disidentă”, beneficiind, de asemenea, de o legendare ”occidentală” în acest sens. Așa că mare atenție la rusoaicele drăguțe și disidente care vor să scape planeta de Putin. Încrederea se câștigă cu greu, nu se oferă pe tavă. 

Publicistul și unionistul basarabean Ștefan Secăreanu comentează, pe Facebook, această vizită surprinzătoare:

„Marina Ovsiannikova, fosta angajată a postului de televiziune ‹Pervîi Kanal› din Rusia, se află într-o vizită în R. Moldova, în calitate de reporteră la publicația germană Welt!

Victimizata Natalia Morari, tot de la o publicație occidentală, ateriza la Chișinău, de la Moscova, în luna septembrie 2008, direct în studou la Lorena Bogza, unde a fost foarte ‹profundă›, cu traducător, aproape vreo două ore”.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.