Crimele Rusiei. Când criminalii de acum erau mici, tații lor ucideau ceceni. Când s-au dus la școala elementară, tații ucideau georgieni. Când au ajuns la universitate, Rusia săvârșea genocid în Siria. Acum ucid, violează și fură cu toții în Ucraina


Crimele Rusiei. Când criminalii de acum erau mici, tații lor ucideau ceceni. Când s-au dus la școala elementară, tații ucideau georgieni. Când au ajuns la universitate, Rusia săvârșea genocid în Siria. Acum ucid, violează și fură cu toții în Ucraina

Serviciile de inteligenţă din Vest ne informează că armata rusă din Ucraina e demoralizată și în ultimele zile nu a avut nici o suplinire de personal. Doar dintr-un singur batalion au dezertat 298 de soldaţi. De aceea Kremlinul va aduce sirieni și posibil noi recruţi din rândurile celor care sunt chemaţi la armată în aprilie/mai.

Niște copii care nici nu au văzut ce înseamnă viaţa, în schimb l-au văzut doar pe Putin. A crescut deja o întreagă generație de oameni care s-au născut sub Putin, au crescut sub el, au studiat la școală, iar unii chiar au reușit să termine liceul, au plecat la război pentru el și au murit fără sens acolo.

Ce au văzut tinerii ăștia? Ei îmblau desculţi pe sub masă, când tații lor ucideau ceceni. Când au mers la școala elementară, tații lor ucideau georgieni. Când au intrat la universitate, tații lor ucideau sirieni și ucraineni. Astăzi a venit rândul lor să meargă să ucidă în țări străine. 

Dar nu toți au reușit să trăiască până la prima și ultima călătorie criminală din viața lor.

Putin s-a asigurat ca unii copii să nu trăiască să vadă războiul din Ucraina.

A aruncat în aer câțiva bebeluși în clădiri rezidențiale. A otrăvit alți copii cu gaz la Dubrovka, pe ceilalți i-a împușcat cu lansatoare de grenade și aruncătoare de flăcări în Beslan. Alții au devenit victime ale sistemului și metodologiei pe care le-a construit. Unii au ars în „Зимняя вишня”, alții s-au înecat în Karelia în tabăra „Syamozero”. Pot să mai enumer dacă trebuie.

Unii au reușit să evite moartea și să scape din războiul lui Putin. Acești tineri au părăsit Rusia pentru totdeauna în 2022.

Puţinii tineri strălucitori, talentați și cinstiți sunt prinși unul câte unul, condamnaţi și aruncaţi în închisoare.

Și așa a început să crească o nouă generație. Puţine șanse pentru libertate. În școli, litera Z este scrisă cu corpurile lor, iar procesul lor de gândire este înlocuit cu propagandă agresivă ce se derulează zilnic. Ce va ieși din ei? Nimic altceva decât viitori vatnici, trădători și carne de tun pentru nevoile următorului război josnic orchestrat de Kremlin. 

Se zice că copii sunt florile vieţii, dar acest popor a luat și strivit propriile flori. Le-a călcat nemilos cu picioarele și aruncat în bezna ignoranţei și inculturii.

Imperiul are nevoie de sclavi. Imperiul nu tolerează liber gânditorii.

În spațiile sale deschise ar trebui să crească numai flori artificiale, identice, insensibile. Și nimic viu, nimic real. Fără intelectualitate și empatie. Doar ochelari ca la cal pe ochi, lozinci și un bici.

Așadar, doar în 20 de ani, cu acordul tacit al majorității indiferente la toate, este posibil să punem o cruce mare asupra viitorului unei țări atât de imense. Luată, aruncată cu toată puterea în pământ, iar întunericul și murdăria din oameni cultivată la maximum. Iar după asta o serie atrocități și crime teribile în colaborare cu acest popor, ceea ce a dus la o catastrofă ireversibilă. În primul rând, pentru Ucraina și alte state care au avut ghinionul să fie vecinii acestui stat.

Dar cel mai dureros, că și Republica Moldova prin intermediul posturilor TV, culturii împrumutate de la ruși, elementelor trădătoare inflitrate în fiecare guvernare, e o copie palidă și rătăcită a Rusiei. Ne scapă doar un lucru de o asemănare totală: ca popor suntem mioriti și nu atât de agresivi.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.