Macron este dator vândut lui Putin și Rusiei. ”Minimacron” face parte dintr-o suită de președinți francezi pro-ruși. Concluziile scriitorului Cristian Bădiliță


Macron este dator vândut lui Putin și Rusiei. ”Minimacron” face parte dintr-o suită de președinți francezi pro-ruși. Concluziile scriitorului Cristian Bădiliță

Scandaloasele declarații emise la Strasbourg arată că președintele francez Emmanuel Macron este dator vândut lui Putin și Rusiei, avertizează scriitorul, teologul și traducătorul Cristian Bădiliță, pe contul de Facebook al domniei sale, unde punctează și că ”Minimacron” se înscrie într-o suită de președinți francezi pro-ruși.

Vă prezentăm comentariile lui Cristian Bădiliță: 

”Minimacron se înscrie într-o suită de președinți francezi proruși, începînd cu idolul său, arogantul general De Gaulle. Acesta a și desprins, la un moment dat, Franța de SUA, facînd vizite și temenele sovieticilor. Recenții Mitterrand, Chirac, Sarkozy, Hollande nu au fost mai breji. Sarkozy admira fățiș despotismul banditului de la Kremlin. 

Totuși, minimacron a depășit orice limită. La Strasbourg a făcut cel puțin 2 declarații mizerabile: 1) Europa nu trebuie să umilească Rusia (Rusia, în schimb, poate distruge totul în Europa); 2) Ucraina ‹va intra în UE peste cîteva decenii›. 

Aceste declarații, vădit proruse, precum și refuzul de a recunoaște genocidul din Ucraina, mă fac să cred că omul e dator vîndut banditului de la Kremlin. El însuși a destăinuit că mișcarea ‹les gilets jaunes› a fost orchestrată de KGB; se știe că agenți sovietici în sutană infestează Hexagonul de 25 de ani; se știe că Franța nu are nevoie de gazul și de petrolul Rusiei. Atunci cum se explică prorusismul acestui individ? Vom afla peste 5 ani. Sau, poate, mai devreme, dacă Biden va fi scos din sărite. 

PS Specialiștilor în politica hexagonală de pe aceasta pagină, care ‹mă pun la punct› uneori, le atrag atenția că eu votez în Franța, nu ei. Să ofere sfaturi atunci cînd RSR, țărișoara unde votează ei, va deveni măcar un stat legitim”.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.