Sâmbătă se va desfășura în București un marș de solidaritate cu poporul ucrainean: "Terorismul rusesc trebuie oprit ACUM!"


Sâmbătă se va desfășura în București un marș de solidaritate cu poporul ucrainean: "Terorismul rusesc trebuie oprit ACUM!"

Asociația 21 Decembrie 1989 va organiza sâmbătă, 21 mai, o nouă manifestație în București de solidaritate cu poporul ucrainean. Acțiunea va începe în Piața Universității de la ora 18, iar manifestanții vor pleca ulterior în marș către Ambasada Federației Ruse din București pentru a condamna actele de terorism ordonate de Vladimir Putin împotriva poporului ucrainean.

"Asociația '21 Decembrie 1989' organizează sâmbătă 21 mai 2022, începând cu ora 18.00, în Piața Universității, un protest autorizat împotriva agresiunii rusești asupra Ucrainei.

Terorismul are conotații militare. Terorismul reprezintă totalitatea actelor intenționate de violență, comise pentru a provoca teamă generalizată inclusiv în atingerea unor scopuri politice.

Rușii știu că terorismul este singurul mijloc de a câștiga împotriva rațiunii.

Condamnăm ferm actele de terorism ordonate de Vladimir Putin împotriva poporului ucrainean.

Terorismul rusesc trebuie oprit ACUM.

Solidari cu poporul ucrainean sâmbătă 21 mai 2022 organizează a zecea acțiune de protest în Piața Universității care se va finaliza cu marș la Ambasada Federației Ruse.

Adunarea publică se desfășoară sub sloganul Afară, afară cu rușii din țară Afară, afară cu teroriștii ruși de pe pământul sfânt al Ucrainei, acțiune pentru care deja și-au anunțat susținerea și participarea Asociația Forumul Civic Românesc, Fundația 'Ioan Bărbuș', Asociația Foștilor Deținuți Politici din România și RePatriot, alături de vecinii noștri ucraineni refugiați în țara noastră.

Vă așteptăm!

Glorie Ucrainei! Слава Україні!

Glorie României! Слава Румуні!", a transmis organizația civică printr-un comunicat. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.