Iurie Reniță punctează motivul disperării lui Igor Dodon: ”Se fac pregătiri într-o celulă de la Penitenciarul 13!” Istericalele infractorului rusofil


Iurie Reniță punctează motivul disperării lui Igor Dodon: ”Se fac pregătiri într-o celulă de la Penitenciarul 13!” Istericalele infractorului rusofil

Recentele nesimțiri și amenințări în serie pe care le-a debitat la televiziunea lui de casă, finanțată din kuliok și prin Bahams, cu banii negri ai Rusiei, certifică faptul că infractorul rusofil Igor Dodon este realmente disperat de faptul că, în sfârșit, justiția îl ia în serios, explică fostul deputat Iurie Reniță, pe Facebook. 

”Se fac pregătiri intense într-o celulă din penitenciarul numărul 13”, punctează Iurie Reniță adevăratul motiv al istericalelor lui Dodon. 

Podul.ro vă prezintă în integralitate comentariile fostului ambasador al Basarabiei la București: 

”Fisuială de disperare. Igari Nikalaievici s-a dezlănțuit și s-a fîsuit tare de tot la televiziunea lui, finanțată din kuliok și prin Bahamas, amenințând că ‹vor sări șiurșeli› în dreapta și în stânga de n-or mai ‹dovdi› unii să ajungă nici până în România.

Sarmanelu’ admirator de guleaiuri cu ATV-ul pe la Condrița cu Paholkov (cu imnul Rusiei cântat înflăcarat în beci de către preoții aghezmuiți) și hărnicuțu’ culegător de căpșuni cu Kirkurov pe la Sadova a piedut definitiv orientarea. Acum nu mai este nici muzică, dar nici ‹cântăreți autohtoni› să-l admire. 

Disperarea și iritarea lui Dodon e și mai mare, deoarece s-au cam ‹alterat› treburile ‹în mândra capitală› Moscova, iar la Chișinău se fac pregătiri intense într-o celulă din penitenciarul nr.13. Liniștește-te, Igari Nikalaievici, e sfârșit de săptămână, bea ceaiul și nu te mai ‹diorgăi›!”

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.