Deputat Alternativa Dreaptă: "Solicit demisia de urgență a președintelui FRF, Răzvan Burleanu, respectiv a ministrului Sportului, Eduard Novak!"


Deputat Alternativa Dreaptă: "Solicit demisia de urgență a președintelui FRF, Răzvan Burleanu, respectiv a ministrului Sportului, Eduard Novak!"

Deputatul noului partid parlamentar Alternativa Dreaptă, ne referim la Daniel Gheorghe Rusu, le-a solicitat miercuri demisia șefului FRF, Răzvan Burleanu, respectiv ministrului UDMR al Sportului, Eduard Novak, după înfrângerea suferită marți de naționala României de fotbal în meciul cu Muntenegru din cadrul competiției Nations League, scorul final fiind 0-3. 

"Pentru că e încă o gogoașă fierbinte care din păcate ne-a lăsat un gust amar, vreau să solicit demisia de urgență și de onoare a președintelui FRF, Răzvan Burleanu, respectiv a ministrului Sportului, Eduard Novak, pentru proastele rezultate ale sportului românesc, îndeosebi ale fotbalului românesc, pentru proasta gestionare a tuturor treburilor administrative care intră în atribuțiile acestui ministru care nu știe nici măcar să intoneze imnul României. Cred că e o rușine pentru noi, pentru națiunea română, o rușine ca după atâția ani de zile de chin, ca să spun așa, să fim privați și de ultima bucurie, cea pe care ne-o aducea sportul românesc. Din păcate trăim vremuri grele și aseară am trăit s-o vedem și pe asta, să fim înfrânți cu 3-0 de o echipă cu care altă dată făceam scor. Așadar domnule Burleanu și domnule ministru Novak, dacă aveți un gram de bun simț, dați-vă demisia de onoare! Știm că nu aveți onoare, dar totuși forțați-vă și încercați să faceți acest lucru!", a declarat deputatul AD pe parcursul unei conferințe de presă susținute miercuri la Palatul Parlamentului. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.