EXCLUSIV Pensiunea Kubiq – cuibușorul de nebunii al polițiștilor. Dealeri de droguri și proxeneți își fac veacul la paranghelii. Polițiștii terorizează o localitate întreagă


EXCLUSIV Pensiunea Kubiq – cuibușorul de nebunii al polițiștilor. Dealeri de droguri și proxeneți își fac veacul la paranghelii. Polițiștii terorizează o localitate întreagă

În urmă cu un an, presa relata despre cazul incendierii unei mașini de lux la Giarmata, județul Timiș, în timpul unei petreceri cu scandal. Actul mafiot nu a fost soluționat nici până în ziua de azi. Deși anchetatorii au avut la dispoziție imagini cu momentul derulării infracțiunii, făptuitorii n-au fost prinși niciodată. Se pare că aceștia sunt cunoscuți, însă polițiștii evită să-i incrimineze dintr-un motiv ce pare desprins dintr-o poveste cu polițiști corupți. 

Să vă explicăm. Reglarea de conturi mafiotă s-a întâmplat la Pensiunea Kubiq, care închiriază în circuit privat spațiul pentru petreceri (de toate felurile până la nunți și botezuri) și activități de clubing în aer liber. Bineînțeles, nu are autorizație decât pentru activități de pensiune, dar asta nu e o problemă pentru Ioan Nechiti – proprietarul spațiului, fost polițist, actualmente instructor auto. 

În mod constant, vecinii reclamă tulburarea liniștii publice, existând numeroase intervenții atât din partea Poliției locale cât și din partea celei naționale. Pentru vecini, Pensiunea Kubiq a devenit un calvar care se derulează sub atenta protecție a Poliției și a autorităților locale. Locul e cunoscut pentru parangheliile organizate de polițiști și de familiile lor. 

Cu numai câteva săptămâni în urmă, polițiștii de la Secția 4 Timișoara au declanșat un scandal monstru, cu muzică, manele și dedicații care a atras numeroase reclamații din partea vecinilor. Colegii lor sesizați la 112 au trebuit să intervină, paralizați de frică să nu deranjeze șefimea petrecăreață. Totul s-a rezolvat ca între interlopi, situația persistând! 

De asemenea, Podul.ro se află în posesia unor mărturii privind dealeri de droguri și proxeneți, care își fac veacul la petrecerile unde interlopii locali și polițiștii sunt frați de cruce. Vecinii care reclamă neregulile au devenit victimele amenințărilor polițiștilor care ar fi trebuit să intervină. La adăpostul anonimatului, polițiști din zonă povestesc că, de fapt, ceea ce se întâmplă în interiorul așa-zisei pensiuni e mult mai grav, totul fiind ținut sub tăcere de Poliție și alte autorități

În acest context, posibilitatea de a fi soluționat cazul răfuielii mafiote devine din ce în ce mai improbabilă. Atmosfera de “vestul sălbatic” pare mai degrabă desprinsă din viața cartelurilor mexicane.

Vom reveni cu detalii.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.