PDU intră în cursa electorală pentru Primăria Sectorului 5 cu un tehnocrat. Cine e Nicolae Cornel Olar


PDU intră în cursa electorală pentru Primăria Sectorului 5 cu un tehnocrat. Cine e Nicolae Cornel Olar

Președintele Partidului Diaspora Unită, Marius Mocan, a anunțat vineri, 12 august, că Nicolae Cornel Olar, consultant IT în cadrul companiei IBM, va fi candidatul PDU la alegerile pentru Primăria Sectorului 5 din București.  

"Nicolae Cornel Olar este născut în Hunedoara. A studiat la Universitatea Tehnică din Timișoara, cu specializare pe Electrotehnică, lucrând în mai multe companii cu renume cum ar fi: Electrica, Enel, Petrom, RAT. Cu o experiență vastă în întreținerea echipamentelor, planificarea resurselor, analiză, dezvoltare și testare, Nicolae Cornel Olar este un tehnocrat și este candidatul ideal, datorită experienței de comunicare și management dobândite de-a lungul carierei, atât în România, cât și în diferite țări din Europa, la specializări și schimb de experiență.  

În prezent este consultant IT la IBM, având o experiență de aproape 20 de ani în implementare și suport, în proiecte pentru companii multinaționale sau locale, mai mari sau mai mici.  

În acest moment, domnul Olar trăiește în București. În timpul liber participă activ la acțiuni civice și anticorupție în capitală, alături de colegii din PDU", a transmis PDU în cadrul unui comunicat de presă. (accesați AICI CV-ul candidatului PDU la Primăria Sectorului 5)

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.