GALERIE FOTO Președintele Poloniei, alături de Maia Sandu în drum spre SUA. Cine se mai află în avion


GALERIE FOTO Președintele Poloniei, alături de Maia Sandu în drum spre SUA. Cine se mai află în avion

Administrația Prezidențială din Polonia comunică luni seară faptul că președintele polonez Andrzej Duda călătorește cu avionul spre New York, alături de o companie aparte, pentru a participa la o sesiune a Adunării Generale a ONU. Concret, Duda călătorește împreună cu președintele R. Moldova, Maia Sandu, președintele Estoniei, Alar Karis, respectiv secretarul general al NATO Jens Stoltenberg. 

Prezentăm comunicatul Administrației Prezidențiale din Polonia: "Președintele Andrzej Duda își începe marți vizita în Statele Unite ale Americii, urmând să participe la dezbaterea din cadrul celei de-a 77-a sesiuni a Adunării Generale a ONU de la New York. Președintele este însoțit de soția sa Agata Kornhauser-Duda.

Președintele călătorește în SUA plecând din Marea Britanie, unde el și Prima Doamnă au participat la ceremoniile funerare ale Reginei britanice Elisabeta a II-a. Duminică, la Londra, Andrzej Duda s-a întâlnit și cu premierul britanic Liz Truss pentru a vorbi despre securitate, sprijinul pentru Ucraina și cooperarea economică.

La bordul avionului către New York, în afară de delegația poloneză, se mai află președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, președintele Republicii Estonia, Alar Karis și soția sa, respectiv secretarul general al NATO Jens Stoltenberg".

Redăm galeria foto: 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.