VIDEO șocant: Directorul de emisie al Russia Today cere înecarea și incendierea copiilor ucraineni! Kievul solicită ca postul Russia Today să fie interzis în toată lumea. Propaganda criminală a Rusiei genocidare


VIDEO șocant: Directorul de emisie al Russia Today cere înecarea și incendierea copiilor ucraineni! Kievul solicită ca postul Russia Today să fie interzis în toată lumea. Propaganda criminală a Rusiei genocidare

E indubitabil: postul de propagandă Russia Today ar trebui interzis pretutindeni în lume întrucât incită la genocid. Nici mai mult, nici mai puțin, recent, directorul de emisie al canalului oficial de propagandă al Kremlinului – l-am numit pe Anton Kuznetsov-Krasovsky – a îndemnat la înecarea și arderea copiilor ucraineni. Acest lucru a fost taxat de o manieră sugestivă de RBC-Ucraina, citându-l pe ministrul de externe Dmytro Kuleba.

Cu o tonalitate sinistră, în timp ce afișa un zâmbet larg, degeneratul Anton Krasovsky a solicitat în direct înecarea și apoi arderea copiilor ucraineni în, cităm întocmai, ,,смерековые хаты из Карпаты” (adică în casele mici de molid din zona muntoasă Transcarpatia!). 



Regimul nazist și propaganda lui comandau astfel de crime împotriva umanității prin metoda ghetoizării – se pare că rușii doresc să le reproducă

Pericolul este cu atât mai mare cu cât ocupanții ruși au deportat și evacuat în Federația Rusă câteva mii de copii ucraineni din zonele care au fost sau încă sunt controlate de forțele militare rusești, în special Harkov, Herson, Zaporojie, Mariupol.

Înregistrarea video a fost deferită publicității pentru publicul ucrainean de către rbc.ua

De notat și că același Krasovsky a declarat la televizor că Ucraina nu ar trebui să existe și că ucrainenii care se opun Rusiei ar trebui împușcați.

”Guvernele care nu au interzis încă RT ar trebui să urmărească acest pasaj. Iată de partea cui stați dacă permiteți ca RT să opereze în țările dumneavoastră. Incitare agresivă la genocid – îl vom da în judecată pe acest om pentru asta – care nu are nimic de-a face cu libertatea de exprimare. Interziceți RT în toată lumea!", a scris Kuleba.

SBU l-a raportat pe Krasovsky și este posibil ca numele propagandistului să apară, în curând, pe lista urmăriților internațional.

Amintim că Marea Britanie a revocat licența canalului de propagandă Russia Today, Canada a blocat, de asemenea, două canale ale RT, în timp ce Germania a suspendat difuzarea prin satelit a canalului.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.