Nu uitaţi că presa a primit din starea de urgenţă încoace zeci de milioane de euro ca să facă propagandă de partid și să îşi bată joc de noi, pe banii noştri


Nu uitaţi că presa a primit din starea de urgenţă încoace zeci de milioane de euro ca să facă propagandă de partid și să îşi bată joc de noi, pe banii noştri

S-au împlinit 150 de ani de la naşterea lui Iuliu Maniu. Nicio instituţie publică nu a zis nimic. Presa doar în parte a scris ceva. Emisiile de carbon făcute de gospodinele care sufocă planeta făcând cozonaci au fost mai importante. Ia orice tânăr sub 18 ani de pe stradă şi va şti să îţi reproducă „sfaturile” și „discursurile motivaționale” ale lui Andrew Tate, dar nu va cunoaște ce a făcut Iuliu Maniu pentru că, așa cum îl învață și la școală, nu l-ar ajuta să își „dezvolte competențe pentru piața forței de muncă într-o societate globalizată”.

De Bobotează, cam toată presa a relatat, ţinându-se de burtă, situaţia cu un cleric român căzut în apă. Hihihihi, au avut subiect! Nu mai zic de prezentarea numărului redus de participanţi de la două slujbe de Bobotează, care a fost prezentată parcă drept realizare. Aproape nimeni nu a relatat cum IPS Ioan, mitropolitul Banatului, a stat la masă cu oamenii străzii de Sf. Ioan Botezătorul. Dacă o făcea un cleric catolic sau protestant, apărea sigur.

Lucian Bode, ministrul de interne, a dat în judecată Universitatea Babeş-Bolyai în încercarea de a bloca Comisia de Etică să mai analizeze cum a plagat el în teza de doctorat. După ce tot el salutase ideea că i se va analiza teza. Înţelegeţi? Nici măcar nu vrea să îi lase să facă o analiză! L-au prins și vrea să scape. Alt „specialist” de carton! Ştirea asta sigur nu o să o vedeţi în toată presa.

Nu uitaţi că presa a primit din starea de urgenţă încoace zeci de milioane de euro ca să facă propagandă de partid și să îşi bată joc de noi, pe banii noştri.

Iar nu ştiu din ce motiv mămăliga românească refuză cu obstinaţie să explodeze.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.