Discursul fuhrerului de la Kremlin a dărâmat toate gardurile la Zoo


Discursul fuhrerului de la Kremlin a dărâmat toate gardurile la Zoo

Cuvântarea de două ore a fuhrerului de la Kremlin a stimulat haitele putleriste de pe rețelele de socializare. De astă dată, o fi primit solda nu în arginți, ci în aur de la Kuzmin Gușă Șoșocovici. 

Unii cer să fie luate mâinile de pe Rusia, alții ca americanii să-și retragă urgent armatele din Ucraina. Porumbeii albi solicită pacea, iar cei tărcați – măcar un armistițiu. 

Personal, încă îl mai aștept pe Lavrov să apară la TV și să declare, cum o făcuse după o lună de la „spețoperație” – Rusia nu a atacat și nu va ataca niciodată Ucraina! Și în genere, FSB-ul a descoperit că armata ucraineană vrea să ofere rușilor jerbe cu flori, dar NATO nu le dă voie și bombardează zilnic satele și orașele Ucrainei. 

Pe mâine, se va trezi din euforia drogurilor Maria Zaharova, năluca externelor, și după ce va amenința iarăși R.Moldova, își va exprima nedumerirea că există indivizi și chiar țări care mint lumea că Rusia ar duce război împotriva Ucrainei. Iar la final, va apărea la TV alcoolizatul Medvedev cu o „stalinskaia” în mână, o va flutura în sus, țipând: „Vedeți valiza nucleară. O deschid și vă fac praf pe toți, cu tot cu planeta voastră. Trăiască Rusia, care luptă eroic ca Ucraina să nu fie ocupată de SUA și NATO! Rusia totdeauna este gata să se jertfească pentru libertatea și independența Ucrainei… și a Moldovei… și a Europei… și a întregii lumi. Iubiți-ne și să iubiți mereu Rusia, dacă vreți să scăpați cu zile!” 

Toate cuvântările, începând cu Putler și terminând cu „alcașul” Medvedev, bineînțeles, au fost stropite cu agheasmă și binecuvântate de generalul FSB, patriarhul Kirill.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.