„Pacifiștii” lui Putler


„Pacifiștii” lui Putler

Italia, împreună cu încă 4-5 țări europene, se află în topul statelor, care au permis propagandei ruse să influențeze, să modeleze și chiar să domine opinia publică internă. Clanurile economice și mafiote italiene, încălzite și protejate mai mulți ani de Berlusconi și ortacii săi, au mii de legături și încrengături cu miliardarii corupți din Rusia, care s-au „înfrățit” în stil ruso-sicilian și au dirijat din umbră segmente importante din economia italiană. Dar cel mai rău lucru este că o parte însemnată din mass-media din Italia arată ca o prelungire a aparatului propagandistic de la Kremlin, intoxicând cu narative rusești milioane de italieni și sute de mii de emigranți din fostul imperiu sovietic și socialist, care muncesc pe peninsulă. Nu întâmplător Vladimir Rudolfovici Soloviov, scula propagandistică și porta voce a lui Putler avea câteva vile de lux în Italia. Poate mai are și în Austria, și pe malul lacului Balaton…

Este foarte evident că serviciile secrete rusești și cârtițele lor din țările europene au primit sarcini noi și au misiunea să pună în mișcare clanurile economice din UE legate de resursele rusești, mass-media coruptă, demnitarii șantajabili, batalioanele de idioți utili, turmele de imbecili voluntari, pacifiștii de paie și celulele de emigranți rusofili, pentru a organiza un „front larg al păcii” în țările UE, cu cerința generală de a înceta războiul, fără a impune Rusia să-și retragă armata de ucigași din Ucraina. Mercenarii lui Prigojin își câștigă banii nu doar ucigând oamenii în războiul criminal, ci și cerând „pace” în diferite țări.

Putler încearcă, a câta oară, după invazia criminală din 24 februarie 2022, de a sparge solidaritatea și unitatea statelor europene și de a umple capitalele occidentale cu „porumbeii dresați la Moscova”, care să manipuleze mulțimile intoxicate și să forțeze guvernele să nu ajute Ucraina.

În esență, „lupta pentru pace” organizată de Kremlin în Europa, nu-i altceva decât încurajarea și susținerea războiului Rusiei împotriva Ucrainei și a lumii libere.

Sunt convins că în spatele „corului de pacifiști” se află indivizi cu „pufușor pe botișor”, care își ridică banii murdari, pătați de sângele copiilor ucraineni, de la cârtițele și serviciile ruse. Și la Chișinău, mai mulți „porumbei” ieșiți de sub poala lui Dodon, Șor și Voronin vor să zboare pe lângă Ambasada Ucrainei și să interpreteze în cor cântece de pace. Tuturor celor care își camuflează simpatia sau dragostea față de Putler, în dosul cuvântului PACE, le repet, ce le-am spus ceva timp în urmă…

Bre, putleriștilor, fariseilor și rătăciților din toate țările Europei și lumii!

Ucrainenii își apără libertatea și țara. Ei știu pentru ce luptă și de ce mor. Ei nu au nevoie de pacifiști plătiți, bocitoare dresate și imbecili voluntari. Nu vă mai ascundeți urâțenia și hidoșenia sufletească sub drapelul fals pe care ați scris „mir-pace!”

Dacă a mai rămas ceva omenesc în voi și vă doare cu adevărat genocidul lui Putler în Ucraina, duceți-vă cu toții în fața Ambasadelor Federației Ruse din țările UE și protestați acolo sau declarați tot acolo greva foamei până Rusia își va retrage armata ucigașă din Ucraina.

Nesimțiților și fariseilor, încetați să defilați în țările libere, pe trupurile sfârtecate ale copiilor uciși de rachetele lui Putler, pe suferințele groaznice ale poporului ucrainean!

Locul vostru e pe Piața Roșie, în fața Kremlinului! Cereți idolului vostru, pătat de sângele pruncilor nevinovați, retragerea imediată a armatei ruse din Ucraina. Doar astfel vor apărea condiții reale pentru a instaura pacea în regiune și pe continentul european!

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.