Sâmbătă, 18 martie, va avea loc lansarea cărții "Marea degringoladă amoroasă" la Biblioteca Națională a României. Scriitoare: "Haideți să auzim despre iubire, filtrată prin ochii bărbaților!"


Sâmbătă, 18 martie, va avea loc lansarea cărții "Marea degringoladă amoroasă" la Biblioteca Națională a României. Scriitoare: "Haideți să auzim despre iubire, filtrată prin ochii bărbaților!"

Scriitoarea Eugenia Crainic a anunțat, într-o postare pe Facebook, că sâmbătă, 18 martie, de la ora 13, se va desfășura la Biblioteca Națională a României, în Sala Pergament, lansarea cărții "Marea degringoladă amoroasă", în care se vorbește despre iubire, "filtrată prin ochii bărbaților".

Au scris despre fiorul iubirii unii dintre cei mai tari scriitori ai momentului: Ciprian Apetrei, Adrian Telespan, Octavian Herţa, Lucian Dragoş Bogdan, Andras Chiriliuc, Paul Gabor, Alexandru Lamba, Cosmin Neidoni, Savu Popa, Daniel Timariu, Radu Țuculescu, Cristi Vicol. 

"Notați în agendă: București, sâmbătă, 18 martie, ora 13.00, la Biblioteca Naţională, Sala Pergament!!!

M-am gândit să vă anunț azi, de Ziua Femeii, că peste o săptămână și vreo două zile va avea loc un eveniment cu bărbați unul și unul, la care vor putea avea acces (gen văzut, nu atins!) în special prietenele mele din București (norocoasele secolului, că tot ce e fain se întâmplă doar la Capitală!) Dar, nu numai ele, fiindcă vor putea veni să-i vadă pe cei 20 de îndrăgostiți (cred, că altfel cum ar ști cu ce se mănâncă iubirea?!) și bărbați, fiindcă numai ei pot pricepe bine de tot ce-au vrut să zică autorii în cartea 'Marea degringoladă amoroasă', în care au scris despre fiorul iubirii unii dintre cei mai tari scriitori ai momentului: Adrian Telespan, Octavian Herţa, Lucian Dragoş Bogdan, Andras Chiriliuc, Paul Gabor, Alexandru Lamba, Cosmin Neidoni, Savu Popa, Daniel Timariu, Radu Țuculescu, Cristi Vicol, Ciprian Apetrei, în fine, îi vedeți mai jos pe toți, pe coperta roșie ca focul, pictată de neasemuita artistă Ada Badea. 

Antologia cât se poate de fierbinte, intitulată 'Marea degringoladă amoroasă. Povești despre eternul neastâmpăr al iubirii', va fi lansată, cum am zis, pe 18 martie, la ora 13.00, la Biblioteca Naţională, Sala Pergament, în prezența autorilor și a invitaților acestora, dar și a oricui ar citi aceste rânduri și și-ar face un pustiu de bine să vină să-i cunoască pe Teleșpan, pe Herța, pe toți cei de mai sus și de mai jos. 🙂

A, încă ceva! Sigur că mă duc la lansarea asta, fiindcă în volum debutează și arădeanul - prieten vechi și bun - Lucian Danila, care, chiar dacă vibrează pentru sport, fiind ziarist sportiv de-o viață, să vedeți cum vibrează când e despre femei! Forza Dănilă!  

Aveți mai jos, în afișul evenimentului, detalii, astfel că faceți-vă un bine și haideți să ne vedem în 'satul cu miniștri', să auzim despre iubire, filtrată prin ochii bărbaților. Îmi și vine să râd. Mi-am adus aminte că am văzut pe-aici, pe feisbuc, o carte cât toate zilele, cu foi goale cap-coadă, intitulată sugestiv: 'Cum înțeleg bărbații femeile!' Hahahaaa… Adică, vezi de treabă, că nu le înțeleg deloc! Ei, de-aia vă zic și vă invit: nu ratați cartea asta, lansarea asta, va fi un eveniment ultra-mega-giga-extra, în care vom vedea și auzi cel puțin 20 de bărbați care, pare-se, au înțeles câte ceva. 😊

Dați și voi un share, să vadă treaba asta tot Bucureștiul, că poate poate nu-s pe fază și află de-aici ce-ar putea să facă lumea pe 18 martie!", a scris Eugenia Crainic pe 8 martie într-o postare pe Facebook. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.