Trump: Voi pune capăt războiului din Ucraina în decursul a numai 24 de ore după alegerea mea la Casa Albă!


  • ACP
  • Mar 26, 2023 17:06
  • 1546
Trump: Voi pune capăt războiului din Ucraina în decursul a numai 24 de ore după alegerea mea la Casa Albă!

În primul sau mitig de campanie, în Waco, Texas, organizat sâmbătă, Donald Trump le-a promis alegătorilor săi că va pune capăt războiului din Ucraina în 24 de ore de la alegerea sa pentru un al doilea mandat la Casa Albă. 

Fostul președinte a mai spus susținătorilor săi că președintele Putin a început să aducă trupele la granițele Ucrainei imediat după „dezastrul” expulzării sale de la Casa Albă – adică după ce a pierdut alegerile în favoarea lui Joe Biden. 

Trump a acuzat administrația Biden că nici măcar nu a încercat să negocieze încetarea războiului cu Putin – „nu este o coincidență că deep state-ul (rețeaua secreta care ar coordona discret politica Statelor Unite – n. red.) m-a bântuit și mai mult de când am promis că voi pune capăt războiului din Ucraina”.

Odată ce va căștiga alegerile pentru postul de președinte, a mai spus Trump, ar putea pune capăt războiului „foarte repede” - „Da, voi obține o înțelegere foarte repede… Voi avea o înțelegere în 24 de ore. Așadar, stând în fața dumneavoastră, sunt singurul candidat care vă face această promisiune. Voi sta în calea celui de-al Treilea Război Mondial spre care ne îndreptăm”, a mai spus fostul președinte american – detalii AICI

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.