PROTEST Românii se vor strânge astăzi în fața Guvernului pentru a cere tăierea pensiilor speciale


PROTEST Românii se vor strânge astăzi în fața Guvernului pentru a cere tăierea pensiilor speciale

ONG-urile Funky Citizens, Inițiativa România, Declic, Corupția Ucide și Geeks for Democracy organizează astăzi, începând cu ora 17:30, un protest în fața Guvernului României, acțiune pe parcursul căreia vor cere tăierea pensiilor speciale. 

Redăm comunicatul organizatorilor: 

📢 Hai cu noi, vineri, 7 aprilie, de la ora 17:30, la Guvern,  la cel mai mare protest pentru tăierea pensiilor speciale!

💪 Ce vom face? Avem nevoie de 100 de oameni ca tine, care să țină sus pânzele uriașe cu mesajul TĂIAȚI PENSIILE SPECIALE! Sunt 3 pânze, a câte 30 de metri lungime fiecare. Vom umple Piața Victoriei, iar mesajul nostru va fi văzut din Guvern și preluat în presă. Ca să reușim, e nevoie să fim suficient de mulți, așa că vino direct în piață când termini serviciul.

🧑‍🤝‍🧑🧑‍🤝‍🧑 Hai și tu la cea mai mare mobilizare a cetățenilor, să le transmitem împreună politicienilor: "Tăiați pensiile speciale!".

👉 Înscrie-te la eveniment și adu-ți cu tine prietenii! Cu cât suntem mai mulți, cu atât mesajul nostru se va vedea mai bine.

🙋 De ce facem asta? E ultima noastră șansă să convingem coaliția PNL-PSD-UDMR să taie cu adevărat pensiile speciale. Altfel, aceste inechități vor rămâne în societate, iar România va pierde banii pentru investiții

Acțiunea face parte din campania "Eliminați pensiile speciale!". Dacă nu ai semnat petiția, o poți face AICI.

⏰ Când? Vineri, 7 aprilie, ora 17:30

📍 Unde? În Piața Victoriei (accesați AICI pagina de eveniment de pe Facebook)

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.