Panică în Rusia în perspectiva contraofensivei ucrainene. Deputat rus: "Moscova și Sankt Petersburg vor fi principalele ținte ale loviturilor!"


Panică în Rusia în perspectiva contraofensivei ucrainene. Deputat rus: "Moscova și Sankt Petersburg vor fi principalele ținte ale loviturilor!"

Moscova este foarte îngrijorată de viitoarea contraofensivă a Forțelor Armate ale Ucrainei. Mihail Delyagin, deputat în Duma de Stat a Federației Ruse, a precizat pe 10 aprilie că este de presupus că "principalele lovituri din timpul contraofensivei Forțelor Armate ale Ucrainei vor fi aplicate Moscovei, Sankt Petersburgului și teritoriului de graniță al Rusiei".

Potrivit acestuia, comandamentul ucrainean "elaborează un plan pentru o contraofensivă decisivă împotriva Rusiei", care nu se va axa pe teritoriile ucrainene aflate sub ocupația hoardelor Kremlinului. El afirmă că armata ucraineană va ataca Federația Rusă în trei direcții, iar principalele ținte "vor fi cele două capitale ale țării și zonele de frontieră".

"Așteptăm și ne păstrăm calmul", a continuat acesta. 

După cum a precizat Delyagin, Statul Major al Forțelor Armate ale Ucrainei "va încerca să inducă în eroare Rusia și să înceapă să imite o ofensivă într-o direcție complet diferită. Cel mai probabil, va fi Bryansk". (sursa: AICI)

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.