O lume veselă. Care luptă pentru progres, în numele poporului


O lume veselă. Care luptă pentru progres, în numele poporului

Partidul comunist francez a avut congresul cincinal. Secretarul general a fost reales cu doar 82% din voturi. Platforma se numește ”Ambiția comunistă pentru noi zile fericite”. Pe cele vechi le știm cât de fericite au fost – comuniștii francezi i-au susținut cu urale pe Stalin sau Mao. O mare rușine că mai există în parlamentul francez.

 Altfel, președintele Macron tocmai l-a vizitat, plin de politețe, pe dictatorul comunist din China. 

Ministrul Muncii, căruia i se cere demisia în stradă, pentru reforma pensiilor, a ieșit curajos la luptă și a anunțat că este gay. 

Iar ministra Integrării Diversității a pozat pentru coperta revistei Playboy, care este un standard al obiectificării femeii. 

O lume veselă, care luptă pentru progres, în numele poporului. Poporul este, însă, nerecunoscător.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.