Scandalos: Teatrul Național ”I. L. Caragiale” își începe turneul de la Chișinău chiar cu actrița putinistă Tania Popa, cea care s-a afișat cu un tricou cu fața lui Putin, la o televiziune din România, după debutul războiului rusesc genocidar. Totul pe banii României!


Scandalos: Teatrul Național ”I. L. Caragiale” își începe turneul de la Chișinău chiar cu actrița putinistă Tania Popa, cea care s-a afișat cu un tricou cu fața lui Putin, la o televiziune din România, după debutul războiului rusesc genocidar. Totul pe banii României!

Profesoară universitară, fostă deputată, fostă secretară de stat a Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova (DRRM) și una dintre cele mai cunoscute și mai respectate voci ale unioniștilor basarabeni, doamna Ana Guțu atrage atenția, pe Facebook, cu privire la o situație puțin spus revoltătoare, girată chiar de controversatul Adrian Dupu (foto stânga sus), actualul șef al DRRM. 

Mai exact, beneficiind de o consistentă finanțare din bani publici oferită de DRRM, adică de Adrian Dupu, Teatrul Național ”I. L. Caragiale” începe un turneu, la Chișinău (28 aprilie), în care o distribuie din plin pe notoria actriță putinistă Tania Popa, cea care s-a pretat să se afișeze cu un tricou pe care era imprimată fața lui Vladimir Putin, la un show televizat în România, după începutul invaziei rusești genocidare din Ucraina. 

CITEȘTE și Guvernul României distruge, în mod premeditat, presa scrisă de limba română din R.Moldova. Cine îl manevrează, de fapt, pe secretarul de stat Adrian Dupu? De ce prigonește revistele care scriu despre identitatea românească, români și România? Rusia câștigă războiul informațional cu ajutor de la București

”Dragă Românie, te iubim, dorim ca frontierele de pe Prut să dispară! Dar nu ne trimite șoșoacele putiniste prin turnee teatrale din banii tăi în Republica Moldova!”, scrie doamna Ana Guțu, ale cărei comentarii le prezentăm în integralitate în cele ce urmează: 

”Să înțeleg că primul spectacol din turneul Teatrului Național I.L.Caragiale la Chișinău va fi one woman show "Figuranta" (28 aprilie, Teatrul Fără Nume), cu Tania Popa protagonistă, actriță originară din Căușeni.

Proiectul este finanțat de Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova, adică de Guvernul României. 

Doresc să-i amintesc lui Adrian Dupu, secretar de stat la DRRM, că Tania Popa, la scurt timp după declanșarea războiului de agresiune a Rusiei împotriva Ucrainei, s-a afișat în tricou, imprimat cu chipul lui putin și un tanc rusesc la un post TV din România.

Dragă Românie, te iubim, dorim ca frontierele de pe Prut să dispară! Dar nu ne trimite șoșoacele putiniste prin turnee teatrale din banii tăi în Republica Moldova! 

Aici e plin de șoșoace și dughiniști, poate îi ia Elon Musk în următoarea tentativă de expediție interspațială. 

Iar la spectacolul Taniei Popa ar fi rezonabil ca publicul să vină cu drapelul Ucrainei și să scandeze ceva despre faimoasa traiectorie a corabiei militare rusești”.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.